Medaliat de Mitropolit: un politician care nu și-a recunoscut copilul din adulter

699
Movila premiat de Biserica
Movila premiat de Biserica

@ Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan i-a oferit fostului deputat, actualul city-manager al municipiului Iași, Petru Movilă, diplomă de vrednicie pentru ‘’apărarea credinței ortodoxe’’ @ Asta în condițiile în care Movilă a încălcat a 7 a poruncă comis adulter @ Fiind căsătorit cu medicul Raluca Movilă, Movilă a avut o relație cu avocata Carmen Diaconu din care a rezultat un copil născut în luna noiembrie 2019

Așa cum în Evul Mediu, Papa dădea indulgențe, iertări de păcate contra cost și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan i-a dat fostului deputat Petru Movilă distincție de vrednicie deși acesta din urmă are un copil rezultat dintr-un adulter și mai mult decât atât fostul parlamentar nici măcar să-l recunoască. Astfel, zilele trecute, în urma unei propuneri făcute de Parohia Adormirea Maicii Domnului din Țibana, mitropolitul Moldovei și Bucovinei i-a conferit lui Petru Movilă diplomă de vrednicie (foto). ‘’Teofan prin harul lui Dumnezeu Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, urmând cuvântul Sfintei Scripturi care spune că în Biserică felurite slujiri sunt, dar același Domn și lucrările sunt felurite, dar este același Dumnezeu Care lucrează toate în toți (Corinteni 12, 5-6) Ne bucurăm când fiii și fiicele Bisericii Noastre drept măritoare înmulțesc talanții primiți în dar de la Preamilostivul Dumnezeu, apărând credința ortodoxă și lucrând pentru Binele Bisericii’’, este scris pe diploma oferită de mitropolit lui Petru Movilă.

Adică, Movilă care a încălcat a 7 a poruncă și i-a făcut unei avocate un copil pe care nu a vrut să-l recunoască a apărat credința ortodoxă. Vom reveni mai jos asupra acestor aspecte până atunci facem câteva precizări. Movilă este născut la Țibana și ține legătura cu preotul care l-a propus pentru aceasă distincție. Mai trebuie precizat că Movilă este văzut și în preajma Mitropolitului destul de frecvent și nu ar fi o greșeală dacă am spune că pe cei doi îi leagă o oarecare relație de amiciție. L-am contactat pe părintele Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropolie, l-am întrebat care sunt faptele care îl fac pe Movilă vrednic între ortodocși dar a refuzat să ne răspundă.

diploma primita de Movila de la Teofan
diploma primita de Movila de la Teofan

Forțat de instanță să facă testul ADN

Vrednicia printre ortodocși a lui Petru Movilă este dată de faptul că în anul 2019 a avut o relație extraconjugală cu avocata Carmen Diaconu. În urma acestei relații, Carmen Diaconu a născut un copil pe care însă Movilă a refuzat să-l recunoască. Femeia s-a adresat instanței care l-a forțat pe Movilă să facă testul ADN și astfel s-a stabilit că fostul parlamentar este tatăl copilului. Mai mult, instanța l-a obligat pe Movilă să plătească pensie alimentară. Mai multe detalii puteți citi în articolul repostat mai jos.

City-managerul Movilă dat în judecată de amantă pentru pensie de întreținere

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.