Medicul executat pentru șpagă condamnat la plata unor despăgubiri. Reclamația depusă de vecină

702
Paul Botez
Paul Botez

@ Medicul ortoped Paul Botez condamnat în aprilie 2017 la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru luare de mită trebuie să-i achite acum despăgubiri vecinei sale @ Asta deoarece, câinele lui Botez a ucis cățelușul Bichon al vecinei

În dosarul în care ortopedul Paul Botez a fost dat în judecată deoarece câinele său l-a ucis pe cel al vecinei, medicul este obligat să achite despăgubiri morale și materiale. Astfel, Paul Botez trebuie să-I achite vecinei,  Sonia Chiriac, 1.250 lei cu titlu de daune materiale și  3.000 lei cu titlu de daune morale. Botez locuiește cu amanta, asistenta Carmen Grierosu într-o vilă în satul Pietrăria, comuna Bârnova. În septembrie 2020, câinele lui Botez, rasa Akita Inu a scăpat din curte și a ucis Bichonul vecinei. ‘’În fapt, la data de la data de 29.09.2020, în zona sat Pietrăria, comuna Bârnova, stradela, câinele rasa Bichon Maltese, proprietatea apelantei-intimate Chiriac Sonia a fost mușcat și omorât de câinele Akita Inu, aflat în paza juridică a intimatului-apelant Botez Paul. Instanța reține faptul că animalul rasa Akita Inu se afla pe drumul public, fără botniță, și a atacat câinele rasa Bichon Maltese, plimbându-se cu el în gură. Acest aspect este confirmat de către martora A.n, care a observat aspectele descrise și câinele Akita Inu deplasându-se către autoturismul intimatului-apelant cu un alt câine în gură. Chiar martora A.N a susținut că nu era în curte când s-a produs incidentul însă când a ieșit a observat câinele Bichon întins pe jos, rănit’’, au constatat judecătorii.

Sentința este executorie dar nu este definitivă. Reamintim că Paul Botez a fost condamnat în aprilie 2017 la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

Medicul șpăgar și-a lăsat amanta fără pensie alimentară. Copilul din flori, adus la el acasă

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.