O bolnava cu Covid 19 a facut stop cardo-respirator in ambulanta care o aducea la Iasi

2198

@ Femeia este din Suceava si a fost stabilizata dar este intr-o situatie foarte grava @ Medicii ieseni de la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Maria s-au luptat toata noaptea trecuta sa o mentina in viata

O femeie de afaceri din Suceava, infectata cu Covid 19 in timpul unei excursii in Dubai a intrat in stop cardio-respirator in ambulanta care o aducea la Iasi la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva. De altfel, aceasta a fost resuscitata in ambulanta si a fost intubata imediat ce a ajuns la spital. Femeia se afla intr-o starea foarte grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva. Medicii ieseni au luptat toata noaptea trecuta sa o tina in viata, aceasta fiind intr-o stare foarte grava. Femeia este patroana unei cunoscute pensiuni turistice din Bucovina.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua! In urma informatiilor eronate aparute, va pot spune ca: femeia a venit din Mauritius in data de 1 martie la Bucuresti cu avionul si escala in Dubai, a fost internata cu apa la plamani la spitalul din SV unde prima oara a fost testata ptr cov19 si rezultatul a fost negativ apoi a urmat al doilea test la o saptamana distanta si a fost iesit pozitiv, de unde rezulta ca a fost infectata in spital. Toti cei cu care a luat contact in ultimele 3 saptamani d ela venirea in tara nu prezinta simptome de cov19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.