OBIECTE CU PATINA TIMPULUI, LA TÂRGUL DE ANTICHITĂȚI, DIN WEEK-END, DE LA PALAS

1634

Tablouri, monede și bancnote vechi, colecții de timbre, obiecte specifice unor culturi diverse sau alte mărturii ale trecutului, pe toate le găsiți în acest week-end, expuse la Târgul de Artă și Antichități de la Palas.

În ultimul week-end din fiecare lună, Atriumul Palas Mall este învăluit în parfum nostalgic, pentru să aici se instalează universul obiectelor cu patina timpului, a căror valoare și frumusețe este atemporală. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 26 – 28 octombrie 2018, toți cei pasionați de poveștile trecutului vor găsi la Târgul de Artă și Antichități piese aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor.

Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu dichis, care poartă amprenta trecerii anilor, și să împărtășească clienților istoria lor. Printre exponatele din timpuri de demult se numără: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister.

Târgul de Artă și Antichități este organizat de Bucovinart și poate fi vizitat de vineri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 22.00, în Atriumul Palas Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.