Om de afaceri bătut până la inconștiență într-un club din Iași. Agresorul, un soldat condamnat la închisoare

920
Bucos Alexandru si Mihaita Alupoaie
Bucos Alexandru si Mihaita Alupoaie

@ Curtea de Apel Militară l-a condamnat definitiv la închisoare pe soldatul Alexandru Bucos care pe data de 16 aprilie 2022 l-a bătut măr pe Mihăiță Alupoaie un om de afaceri din zona Răducăneni

Pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru soldatul-boxer Alexandru Bucos care în urmă cu 2 ani a bătut până la inconștiență un om tânăr afacerist din Răducăneni. De asemenea, Alexandru Nicușor Bucos a fost condamnat să muncească în folosul comunității și să urmeze un program de gestionare a furiei. În seara zilei de 16 aprilie 2022, Alexandru Bucos, soldat la UM 02078 Mangalia l-a lovit atât de puternic pe Mihăiță Alupoaie care dansa în clubul Blanka House din Răducăneni,  încât acesta și-a pierdut cunoștința. ‘’Cu privire la fapta ce face obiectul judecăţii şi la cronologia evenimentelor ce o compun, coroborând declaraţiile inculpatului cu cele ale martorilor audiaţi şi imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din incinta localului Blanka House, instanţa reține următoarele. Pe parcursul desfăşurării discotecii, inculpatul se poziționează pentru câteva momente în tocul uşii de la intrarea în sala de discotecă, timp în care pare să fie atent la persoana vătămată Alupoaiei Mihăiță care dansa cu martora A.A. La un moment dat, lângă inculpat s-a poziţionat numitul T.D. care pare că i-a comunicat ceva inculpatului, după care acesta a mers la concubina sa (care în acel moment dansa cu persoana vătămată). Imediat după acest lucru, inculpatul s-a deplasat către persoana vătămată Alupoaiei Mihăiță şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, la nivelul pometului obrazului drept. Lovitura s-a dovedit a fi extrem de puternică iar partea vătămată a căzut la pământ și și-a pierdut cunoștința. A avut nevoie de ajutor pentru  a se ridica, dar și pentru a se deplasa la locuință. Victima nu s-a deplasat imediat la o unitate medicală (deși se simțea foarte rău și a a vomat pe parcursul drumului către locuința sa). În cursul zilei următoare, din cauza durerilor, partea civilă a decis să se deplaseze la medic. Ăn certificatul medico-legal nr. 25927 din data de 29.04.2022 eliberat de I.M.L. Iași s-a reținut că numitul Alupoaiei Mihăiță a prezentat echimoză, tumefacție, hemoragie subconjunctivală, fractură latero-facială anterioară și posterioară dreaptă (tratată chirurgical) cu hematom sinus maxilar drept, care au necesitat 25 – 30 de zile pentru vindecare’’, se arată în sentința de condamnare.

De asemenea, Alexandru Nicușor Bucos a fost obligat să-i plătească victimei despăgubiri de circa 4.000 euro. Alte detalii puteți citi în articolul repostat mai jos.

Armata e cu noi! Om de afaceri bătut măr de un soldat-boxer. Video

 

 

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.