Schimbari in Politie. Demis de la sefia IPJ Vaslui, comisarul Pantiru vine pe o functie de sef la Iasi

10586
Gabriel Pantiru
Gabriel Pantiru

@ Comisarul sef de politie Gabriel Pantiru a fost schimbat ieri de la conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui @ S-ar parea ca la Iasi, Gabriel Pantiru ii va lua locul Adrian Bolat la Serviciul Cazier @ Adrian Bolat ginerele primarului Nita de Miroslava se intoarce la Politia Transporturi

Schimbari la inspectoratele de Politie din judetele Iasi si Vaslui. Asta dupa ce in cursul zilei de ieri comisarul iesean de politie Gabriel Pantiru a fost schimbat de la sefia Inspectoratului de Politie din Vaslui. Potrivit unor surse decizia de schimbare a lui Pantiru are legatura cu modul in care a fost gestionata situatia in judetul Vaslui de la izbucnirea crizei Covid. Sa nu uitam ca in perioada respectiva localitatea Murgeni a fost declarata ”zona speciala de siguranta publica” din cauza incaierarilor dintre clanurile de rromi. „Vă salut stimați colegi!

Așa cum deja ați aflat, de astăzi eu nu mai sunt la comanda IPJ Vaslui. Vreau să vă mulțumesc pentru toate eforturile depuse și că mi-ati fost alături în toate momentele grele prin care am trecut”, a fost mesajul transmis de Pantiru ieri catre fostii sai subordonati de la Vaslui.

Deocamdata nu a fost numit un nou sef la IPJ Vaslui in locul lui Pantiru. Acesta a condus IPJ Vaslui din ianuarie 2017. Potrivit unor surse Gabriel Pantiru urmeaza sa revina la IPJ Iasi pe functia se sef al Serviciului Cazier in locul lui Adrian Bolat. Acesta din urma a decis sa revina la Politia Transpoturi. Bolat fusese numit pe aceasta functie in luna ianuarie a.c.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.