Soțul mezzo-sopranei Maxim Nicoară in război pentru avere cu familia artistei. Procurorii l-au trimis in judecată

1466
montaj Codrin Nicoara si familia artistei
montaj Codrin Nicoara si familia artistei

@ La numai câteva zile după ce a fost trimis in judecata pentru savarsirea infracțiunii de „lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, deoarece nu a solicitat ajutor medical pe cand sotia sa agoniza, Codrin Nicoara a deschis un proces de „iesire din indiviziune” @ Acesta se judeca cu rudele fostei sale sotii pentru a-si lua partea din avere acumulata impreuna cu artista

La numai cateva zile după ce a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi pentru savarsirea infractiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, fostul soț al mezzo- sopranei Maria Maxim Nicoară a deschis un alt proces la Judecatoria Iași pentru a-și revendica partea sa din avere (vezi aici). Acesta a chemat in instanta familia fostei sale soții intr-un proces care are ca obiect „succesiunea/iesire din indiviziune. Codrin Nicoară cere sa se stabileasca cat îi revine din averea acumulata  impreuna cu defuncta artista. Cei doi au cumparat printre altele o vila in localitatea Aroneanu, casa in care s-a petrecut tragedia care a dus la moartea artistei. Cel mai probabil casa va fi vanduta iar Nicoara va incasa suma care i se cuvine.

Risca inchisoare pana la 4 ani

Desi era principalul suspect, Codrin Nicoară a scapat de cele mai grave acuzații privind moartea soției sale. Pe data de 16 aprilie 2021, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi l-au trimis in judecata pentru ca si-a abandonat soția pe cand agoniza, in seara zilei de 8 mai 2020 după ce ar fi căzut pe scările din interiorul locuinţei (vezi aici). Aceasta a fost dusa la spital în stare gravă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a doua zi pe 9 mai. De aceea procurorii il acuza ca nu a solicitat la timp ajutorul medical. Infractiunea de „lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, se pedespeste cu pana la 4 ani de inchisoare daca este urmata de moartea victimei. Mezzo-soprana a decedat pe data de 23 decembrie 2020 fiind inmormantata pe 26 decembrie la  Cimitirul Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Iasi (vezi aici mai multe detalii).

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.