Surpriză! Ioan Bârliba pleacă de la șefia Spitalului Sfântul Spiridon. Vezi cine va fi noul manager

1875
Ioan Bârliba
Ioan Bârliba

@ Ioan Bârliba a anunțat astăzi că mandatul său de director expiră pe data de 18 decembrie și nu mai dorește o prelungire @ Potrivit unor surse, actuala guvernare PNLl îl sprijină pe medicul Dan Timofte pentru a prelua functia de manager a spitalului

Spitalul Sfantul Spiridon va avea o nouă conducerea după 14 ani in care unitatea medicală a fost condusă de un singur manager și anume Ioan Bârliba. Acesta a  anunțat astăzi că mandatul său de manager expira pe data de 18 decembrie si nu doreste o prelungire. ”Managerul de spital are un contract de management cu Ministerul Sanatatii. Eu am dat acest concurs in urma cu 3 ani mai exact pe 18 noiembrie 2017. Contractul meu de management expira pe data de 18 decembrie. In acest context iau in calcul sa nu mai particip la acest concurs in sensul in care timp de 14 ani am coordonat aceasta echipa minunata. Am vrut sa aflati de la mine asta si nu din alte surse sau din zvonuri”, a declarat astazi Ioan Bârliba.

Acesta a motivat renuntarea la functie prin faptul ca doreste sa stea mai mult cu familia. ”Poate este si starea mea de oboseala poate se doreste si sange mai tanar. Consiliul de administratie al familiei m-a rugat sa iau aceasta decizie sa fiu alaturi de ei. Am facut tot ce am putut pentru acest spital. Sunt lucruri minunate pe care le-am realizat impreuna cu colaboratorii mei timp de 14 ani”, a mai spus Bârliba.

Cine va fi nou manager

Potrivit unor surse actuala guvernare liberala il sprijina pe medicul Dan Timofte pentru a prelua functia de manager a Spitalului Sfântul Spiridon. In prezent acesta detine functia de director medical la Sfantul Spiridon. Unitatea medicala, cea mai mare din Moldova are 1.128 de paturi din care, chiar si in perioada pandemiei 450 – 500 sunt ocupate permanent cu pacienti.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.