TEATRU CU MAIA MORGENSTERN ȘI MARIUS BODOCHI ȘI CONCERT AL FILARMONICII, ÎN ANSAMBLUL PALAS

668
Concert Palas

Luna septembrie aduce la Palas o serie de evenimente captivante, care să îți îmbogățească timpul petrecut în compania celor dragi: spectacol de teatru cu actori renumiți, concert de muzică simfonică, târg de rechizite și shopping plin de surprize.

 Amfiteatrul Palas le propune iubitorilor de artă dramaturgică un nou spectacol de excepție, joi, 5 septembrie 2019. De la ora 20.00, pe scena spațiului în aer liber dedicat culturii vor urca Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, doi actori celebri, protagoniști în piesa „Elixir”. Spectacolul beneficiază de interpretarea cu totul deosebită a maeștrilor teatrului a unui text presărat de ironii și înțelesuri multiple, care oglindește tragi-comicul vieții amoroase. Biletele sunt 65 de lei și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe www.palasmall.ro și www.iabilet.ro.

Vineri, 6 septembrie, de la ora 19.00, în parcul Palas vor răsuna ritmurile simfonice. Filrmonica de Stat „Moldova” Iași susține un concert coral extraordinar, ca parte a stagiunii estivale. Vocile impresionante din Corul academic „Gavriil Musicescu”, coordonate de dirijorul Doru Morariu, vor capta atenția publicului și îl vor încânta cu partituri celebre. Membrii corului vor fi acompaniați de Adina Alupei la pian, Eduard Egyed la chitară, Lucian Maxim la percuție și Constantin Bîzgă la contrabas. Melomanii vor petrece o seară în compania muzicii, în aer liber, în cadrul spectaculos oferit de parcul Palas.

În continuare, până pe 15 septembrie, Târgul pentru Școală EXCELSIOR, organizat de libăriile Sedcom Libris, îi așteaptă pe cei mici la parterul Atriumului Palas Mall, să se pregătească pentru începutul cursurilor. Aceștia pot alege din cele peste 50.000 de produse de birotică și papetărie, dar și ghiozdane, seturi creative și o varietate de cărți. În plus, EXCELSIOR a pregătit și o ofertă de 10% reducere la întreg coșul de cumpărături, dacă în conținutul acestuia este inclus și un ghiozdan.

Pentru a face experiența pregătirii pentru noul an școlar mai amuzantă, Palas a dat start campaniei „Căutăm influencer! Back to school challenge”. Tot ce trebuie să faci este să realizezi un vlog cu articolele din magazinele Palas Mall, până pe 8 septembrie 2019, pe care să-l postezi pe pagina de Facebook sau Instagram folosind @palasiasi și #provocarealuiselly. Cel mai apreciat video va fi premiat cu o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro din magazinele Palas Mall, dar și un Meet&Greet cu Selly și o invitație dublă la concertul 5GANG din 22 octombrie. În plus, cumpărăturile în valoare de minimum 200 de lei îți aduc premii instant: invitații la concert 5GANG, vouchere în valoare de 150 de lei la Intersport, ghiozdane, jocuri de societate, penare complet echipate, goodie bags Milka, vouchere pentru jocuri la Happy Color și băuturi răcoritoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.