Teroarea lumii interlope, fostul boxer Viorel Oarză trimis în judecată după scandalul de la ISC

26683
Viorel Oarza
Viorel Oarza

@ Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis in judecata pe Viorel Oarză pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice

Procurorii ieseni au finalizat ancheta in dosarul in care Viorel Oarza a fost cercetat deoarece pe data de 9 mai a facut scandal in sediul Inspectoratului de Stat in Constructii si a agresat un inspector. Astfel, Viorel Oarză a fost trimi in judecata pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice. Parti vatamate in dosar sunt inspectorii ISC, Iulian Roșu și Sevilla Steinbach. Totul a plecat de la o serie de sanctiuni pe care firma lui Oarza care ridica un bloc la Dancu, urma sa le primeasca ISC. Astfel, firma lui Oarză, MGM Building Iași SRL ridică un bloc in Dancu pe strada Dacia. Pe data de 9 mai a.c u Sevilla Steinbach a verificat șantierul și în urma nergulilor constatate a ajuns la concluzia ca trebuie sa sisteze lucrarile pana la remedierea neregulilor. Ulterior, inspectorul Sevilla Steinbach l-a invitat la sediul ISC pe Cătălin Coteț reprezentantul firmei de constructii care ridica blocul si anume RC Nord Invest SRL pentru intocmirea procesului verbal de control. Acesta  comunicat ca va veni cu reprezentanții beneficiarului. Firma a fost reprezentata de Viorel Oarza si fiul sau dar si de un anume Mihai Poiană. Dupa ce a auzit de la inspector care sunt neregulile constatate Viorel Oarză a început să țipe la cei trei bărbați care-l însoțeau. Inspectorul Iulian Roșu l-a rugat pe Oarză sa părăseasca instituția moment in care acesta din urmă l-ar fi amenințat. ‘’Atât șe holul instituției cat și in biroul numitei Steinbach Sevilla, inculpatul Viorel Oarza a provocat scandal țipând și gesticulând la adresa fiului său și a numitilor Coteț Cătălin și Poiana Mihai pe care i-a invinovățit de măsurile ce urmau  a fi dispuse de inspectoratul în constructii ca urmare a controlului efectuat. Intrucat inculpatul Oarza Viorel se manifesta agresiv din punct de vedere verbal continuând să-i înjure pe cei trei adresandu-le amenințări cu acte de violență și cu moartea persoana vătămata Rosu Iulian i-a cerut acestuia să părăseasca sediul instituției si sa se calmeze. În acel moment inculpatul Oarză Viorel și-a indreptat atenția către numitul Roșu Iulian și pe acelasi ton amenințător i-a spus că a făcut multi ani de inchisoare și nu este el în măsură să-i spună ce să faca iar pentru a-l intimida a adoptat un limbaj al trupului foarte violent și intimidant avand corpul incordat, cu pumnii strânși, împrejurări in care s-a îndreptat către numitul Roșu Iulian oprindu-se la câțiva centimetri de acesta dupa care a simulat o lovitura cu capul la nivelul capului persoanei vătămate. Persoana vătămata a declarat că practic <<i s-au înmuiat genunchii>> de frica acestuia’’, se arata in rechizitoriu.

Cătălin Coteț și Mihai Poiană sunt cercetati in continuare pentru marturie mincionasa si asta deoarece au ascuns adevarul in timpul cercetarilor. Oarza a iesit in evidență in luna februarie anul trecut cand i-a batut pe doi dintre fratii Corduneanu (vezi articolul repostat mai jos). Potrivit presei centrale, Viorel Oarza a fost liderul unui clan mafiot in Italia.

Cea mai neagră zi din viata fraților Corduneanu. Gelu s-a pus in genunchi să nu-i omoare fratele

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.