Un ieşean a fost pedepsit pentru o şpagă infimă! Uite ce sumă a oferit drept mită!

603
bani la politist-1
bani la politist-1

@ Un ieşean a fost pedepsit pentru o şpagă infimă @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Iulian Godoroja la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită @ De asemenea, magistraţii ieşeni au dispus confiscarea sumei de bani oferită drept şpagă de către individ

 

Un ieşean a fost pedepsit pentru o şpagă infimă! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Iulian Godoroja la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi – Direcţia de Exploatarea Patrimoniu sau în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Asistenţă Socială Iaşi”, au afirmat magistraţii ieşeni.

 

Un ieşean a fost pedepsit pentru o şpagă infimă!

 

Pe lângă pedeapsa aplicată lui Iulian Godoroja, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus confiscarea sumei de bani oferită drept şpagă.

„Instanţa dispune confiscarea de la inculpatul Iulian Godoroja a sumei de 20 de euro oferită cu titlu de mită”, au precizat ieri magistraţii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

O şpagă infimă oferită de către Iulian Godoroja

 

Procesul ieşeanului Iulian Godoroja a început pe data de 18 octombrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea acestuia în judecată sub acuzaţia de dare de mită.

Conform anchetatorilor ieşeni, individul a oferit drept şpagă unui om al legii suma de 20 de euro. Numai că acesta a fost dat în vileag, iar, mai apoi, trimis în judecată şi, acum, a fost condamnat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.