Veste proastă pentru un membru al lumii interlope ieşene! A căzut ca un trăsnet pentru Vandam Constantin! FOTO (EXCLUSIV)

716
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Veste proastă pentru un membru al lumii interlope ieşene @ Ştirea a căzut ca un trăsnet pentru Vandam Constantin @ Astfel, magistraţii ieşeni au respins cererea formulată de acesta, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Veste proastă pentru un membru al lumii interlope ieşene! Ştirea a căzut ca un trăsnet pentru Vandam Constantin! Aşadar, ieri, magistraţii ieşeni au respins cererea formulată de acesta, de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Vandam contestase decizia luată recent de Tribunalul Iaşi. „Instanţa respinge, ca nefondată, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cu măsura preventivă a controlului judiciar, cerere formulată de inculpatul Constantin Vandam, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au spus judecătorii ieşeni.

Vandam Constantin spera să îi înduplece pe magistraţi

Vandam Constantin este nemulţumit de menţinerea arestării preventive în cazul său, el dorind să fie pus în libertate de către magistraţii ieşeni.

Amintim că, recent, judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate. Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată de anchetatori în cazul lui Vandam Constantin.

Din arest la domiciliu, dus în arest preventiv

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Potrivit anchetatorilor, pe 2 martie 2023, în jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei masini BMW si a demarat spre locul în care se afla Dragos Stefan P., care a apucat să se ferească.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.