Accident grav provocat de o ambulanta SMURD in Targu Cucu

5689

@ Ambulanta a fortat intrarea in intersectie si a provocat ciocnirea a doua vehicule un Chrysler si un Nissan @ Doua victime au fost transportate la spital

Un accident destul de grav s-a petrecut astazi in Targu Cucului, la intersectia dintre b-dul Independentei si strada Sinagogilor cea care coboara spre Podu de Fier pe langa Sinagoga. Doua victime au fost transportate la spital in urma acestui accident care ar fi fost provocat ca urmara a intrarii ambulantei SMURD in intersectie dinspre Targu Cucu spre Independentei in conditiile in care si soferii care circulau pe strazile care se intersectau cum ar fi cei care coborau pe Sararie, aveau verde la semafor si au demarat legal. Legea spune ca Ambulanta poate forta intrarea in intersectie cu girofarul pornit dar numai daca este posibil. Doua autoturisme s-au ciocnit in acest eveniment rutier, un Chrysler si un Nissan.

1 COMENTARIU

  1. Unul din conducătorii auto a fortat semaforul. Nu e posibil niciodata ca ambulanta sa intre cu semnalele acustice si luminoase in siguranță intr-o intersectie, la ce soferi prosti avem!!! Inainte sa postati stiri false eu zic sa va documentati cu atentie! Ambulanta Smurd nu a gresit cu nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.