Afaceristii legati pentru orgii cu minore s-au saturat de puscarie dupa numai 6 luni. „Patronul” are de „bagat” 11 ani

3600
Cornel Hitruc si Dorin Cohal
Cornel Hitruc si Dorin Cohal

@ Cei trei afaceristi ieseni condamnati in celebrul dosar „Minore pentru VIP-uri” au facut cerere sa iasa din inchisoare desi au executat numai jumatate de an @ Este  vorba despre Nicusor Cosuta, patroul Pizzeriei Nico din Nicolina, Cornel Hitruc patronul restaurantului Familial din Alexandru, Dorin Cohal cu afaceri in domeniul autovehiculelor

Desi au executat numai 6 luni de inchisoare, cei trei afaceristi ieseni condamnati in decembrie 2019 in dosarul „Minore pentru VIP-uri” au facut cerere sa  iasa din inchisoare. Asta in conditiile in care Nicusor Cosuta  patronul bordelului din Bucium unde erau abuzate minorele are de facut 11 ani. Vorbim despre Nicusor Cosuta, patroul Pizzeriei Nico din Nicolina, Cornel Hitruc patronul restaurantului Familial din Alexandru, Dorin Cohal cu afaceri in domeniul autovehiculelor. Primul care a facut cerere sa iasa este Dorin Cohal. Cererea acestuia a fost facuta la scurt timp dupa condamnare. Zilele trecute pe 9 iulie instanta a luat in dezbatere contestatia la executare efectuata de Cohal. Judecatorii au dispus efectuarea unei expertize medicale. Asta deoarece Cohal a facut cererea de eliberare pe motive medicale. Cohal este foarte bolnav, acesta se deplaseaza cu un carucior si de aceea sunt sanse mari ca cererea lui sa fie aprobata. La  termenul de pe 9 iulie judecatorii au cerut relatii suplimentare despre starea  de sanatate a acestuia. Discutiile vor fi reluate pe data de 23 iulie. Dorin Cohal are de executat o sentinta de 7 ani de inchisoare.

Cosuta si Hitruc se judeca la Bucuresti

Ceilalti doi afaceristi Nicusor Cosuta si Corneliu Hitruc au depus fiecare contestatie la executare la Tribunalul Bucuresti, in luna iunie a.c. Asta deoarece, cel mai probabil sunt inchisi la Rahova. Cererea lui Hitruc care are de executat 4 ani a fost inregistrata pe data de 12.06.2020. Nicusor Cosuta cel care are de executat 11 ani de inchisoare deoarece era patronul bordelului ilegal din Bucium a depus contestatia 10 zile mai tarziu. Cererile celor doi vor fi luate in discutie in perioada urmatoare. Reamintim ca potrivit procurorilor  acestia au abuzat sexual zeci de minore intre 13 si 17 ani la vila din Bucium a lui Cosuta. Fetele erau racolate la poarta scolilor unde invatau. Mai multe detalii am publicat in articolul „Minore drogate, imbatate si abuzate de afaceristi. DIICOT scoate asul din maneca”, din data de 11 decembrie 2018.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here