Amanta lui Nichita s-a intors cu o noua plangere. „A vrut sa ma violeze in birou”

4685

@ Fosta amanta Adina Samson a mai deschis un dosar impotriva lui Gheorghe Nichita, fostul primar al municipiului Iasi @ Practic prin cererea depusa recent Adina Samson  vrea sa-l aduca pe Nichita cat mai aproape de inchisoare @ „Clienta mea a trecut prin clipe de cosmar cu Gheorghe Nichita  a fost terorizata si hartuita sexual si este nemultumita de modul in care decurge ancheta”, a spus Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson

Fosta amanta, Adina Samson nu renunta si vrea sa se razbune in continuare pe Gheorghe Nichita. Astfel, recent aceasta a mai deschis un  proces de natura penala impotriva lui Gheorghe Nichita. Femeia se numeste in prezent Adina Kramer si este nemultumita de faptul ca procurorii Parchetului General nu au mai facut nimic in dosarul in care aceasta a depus impotriva lui Nichita o plangere penala pentru hartuire sexuala. De aceea aceasta a inregistrat la Tribunalul Iasi dosarul nr.3476/99/2019 care se refera  o ”contestatie durata urmarire penala”. Clienta mea a trecut prin clipe de cosmar cu Gheorghe Nichita  a fost terorizata si hartuita sexual si este nemultumita de modul in care decurge ancheta. Au trecut aproape 4 ani de cand a depus plangere penala impotriva fostului primar si nu a primit nici o solutie. Plangere a fost depusa la Iasi, a ajuns pe la Parchetul General a trecut si pe la DNA iar acum avem informatii ca s-ar fi intors la Iasi. Vrem sa stim si noi in ce stadiu se afla plangerea si unde se afla „, a spus Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson.

„A vrut sa ma violeze in birou”

Detalii din plangere penala depusa de Adina Samson au fost publicate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Dosarul Amanta a fost preluat de Parchetul General. Adina: „Primarul a vrut sa ma violeze in birou”, din data de 25 februarie 2018, (vezi aici articolul). Femeia a aratat in plangerea respectiva ca Nichita s-a folosit de functie sa o seduca si mai mult decat atat a hartuit-o sexual in permanenta. „Folosindu-se de ascendentul sau profesional si civic asupra mea in calitatea sa de conducator autocrat al intitutiei unde imi desfasuram activitatea, Primaria Iasi, in repetate randuri prin constrangere morala si chiar fizica m-a determinat sa continui relatia amoroasa cu el, desi nu-mi doream acest lucru, in scopul oferirii afectiunii si a unor beneficii de natura carnala de catre mine. In data de 9.10.2014 aflandu-ma in biroul sau din Primaria Iasi, Gheorghe Nichita a vrut sa ma violeze insa eu am refuzat si m-am smuls din bratele sale”, a se arata in plangerea depusa de Adina Samson.

Doua dosare penale, are deja o condamnare

Mai multe detalii din plangerea penala puteti citi in articolul indicat mai sus la care am atasat si linkul. Aceasta plangere se adauga la celelalte probleme pe care fostul primar le are cu legea penala. Nichita a fost trimis in judecata de DNA pentru ca a folosit Politia Locala pentru a o urmari pe Adina Samson si in prezent este judecat de Tribunalul Iasi pentru abuz in serviciu. De asemenea,  Nichita are deja o condamnare de 4 ani cu executare in dosarul in care a fost trimis in  judecata de DNA deoarece a luat mita de la firma UTi Grup cea care obtinuse contractul de semaforizare a intersectiilor din municipiul Iasi. Acest dosar se afla insa in judecata in apel, sentinta de 4 ani nefiind definitiva.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.