BMW X5 distrus de o groapă în asfalt. Primăria dată în judecată să acopere paguba

1050
BMW X5
BMW X5

@  Societatea de asigurări Omniasig Vienna Insurance Group SA a dat in judecata Primăria Iasi pentru a recupera costurile de reparații pentru un autoturism BMW X5 care a suferit avarii după ce a trecut printr-o groapă nesemnalizată de pe o strada din municipiu

Primăria Iași a fost dată-n in judecată sa plateasca lucrarile de reparatii pentru un autoturism BMW X5 a carui jante de pe partea stanga au fost distruse dupa ce a trecut peste o groapa nesemnalizata de pe strada Luca Arbore, municipiul Iași. Procesul a fost deschis de Societatea de asigurări Omniasig Vienna Insurance Group SA care a platit lucrarile de reparatii in baza unei polițe Casco, proprietar fiind firma de leasing Impuls Leasing Romania IFN SA. Omniasig Vienna Insurance Group SA cere primariei dar si SC Citadin SA (societatea care repara strazile din municipiu) sa achite contravaloarea lucrarilor de reparatii 6.953, 34 lei, plus dobanda legala.  „În fapt in data de 18.05.2019 autovehiculul cu numarul de inmatriculare B-211-MNT in proprietatea persoanei asigurate Impuls Leasing Romania IFN SA circula pe sectorul de drum aflat de pe strada Luca Arbore nr.18 (punct de reper bloc 512) a trecut printr-o groapa nesemnalizata corespunzator generand astfel pagube materiale (jante). Avand in vedere ca proprietarul autoturismului  Impuls Leasing Romania IFN SA este asiguratul subscrisei  s-a constituit dosar de dauna si s-a platit o indemnizatie de asigurare in valoare de 6.953, 34 lei”, se arata in cererea de chemare in judecata inregistrata de Omniasig.

SC Citadin SA a depus o intampinare in care arata ca nu este administratorul strazilor din municipiu ci executa numai lucrari de reparatii pe baza comenzilor primite de la primarie. Primarul Mihai Chirica si juristii au depus de asemenea o intampinare prin care cer respingerea actiunii deoarece nu s-au depus dovezi care sa arate ca autoturismul a fost avariat  pe  o strada din municipiul Iasi.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.