Bomba! Ieseanul cu coronavirus a dansat cu zeci de tineri in Clubul Time Out

1442

@ Unul din cei trei pacienti depistati cu coronavirus in ultimele trei zile s-a distrat weekendul trecut in Clubul Timeout din Copou, un club in care se pot distra in acelasi timp zeci sau chiar sute de tineri @ „Da, am primit si noi informatia ca unul dintre pacienti a fost in Club, in Time Out cred. Nu va pot spune despre cine este vorba, si cate persoane au mai fost in club. Ancheta este efectuata de DSP”, a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase

Si uita asa acest virus care a ingrozit in aceasta  perioada intreaga omenire se va raspandi in orasul nostru din cauza inconstientei unora care  desi stiu ca s-au intors din strainatate (in special din Italia) din zone contaminate nu  respecta regulile de carantina. Astfel, autoritatile au aflat ca unul din iesenii la care s-a depistat infectia cu coronavirus s-a distrat in acest week-end in Clubul Time Out, un club foarte aglomerat in care se distreaza zeci sau chiar sute de tineri in fiecare zi de week-end. „Da, am primit si noi informatia ca unul dintre pacienti a fost in Club, in Time Out cred. Nu va pot spune despre cine este vorba, si cate persoane au mai fost in club. Ancheta este efectuata de DSP. Nu trebuie sa intram in panica ca nu se infecteaza toti”, a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase.

Sa mai precizam ca infectia i-a fost depistata in cursul acestei saptamani, adica dupa ce s-a distras in Club iar tanarul este venit din strainatate. In prezent in Spitalul de Boli Infectioase se afla internati patru pacienti infectati cu coronavirus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.