Clubul Time Out din Copou suspendat din cauza zgomotului

1153

@ Primarul municipiului Iasi a dispus suspendare activitatii Clubului Time Out pentru o perioada de 10 zile in urma unei solicitari formulate de Politie

Politia ieseana a solicitat municipalitatii iesene sa dispuna suspendarea activitatii Clubului Time Out care functioneaza  in cladirea Habitat din Copou pentru o perioada de minim 10 zile si maxim 30 de zile din cauza zgomotului reclamat de vecini (vezi si aici). Mai exact, in urma reclamatiilor depuse de vecini printre care si Spitalul CFR, Politia l-a amendat in mai multe randuri pe proprietarul clubului. „Administratorul societații în calitatea de reprezentant legal și societatea au fost sancționați pentru savârșirea faptelor prevazute de art. 2 pct. 26 din Legea nr. 61/1991, la data de 14.04.2018 și la data de 09.10.2018, respectiv pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote, respectiv muzica la intensitate marita”, se arata intr-o sentinta a judecatorilor pronuntata intr-un dosar care priveste aceasta speta.

Dupa sanctiunile aplicate, Politia municipiului Iasi a trimis municipalitatii sa analizeze oportunitatea aplicarii ca sanctiune complementara masura suspendarii activitatii clubului pe o perioada cuprinsa intre 10-30 de zile. Solicitatarea Politiei a fost avizata favorabil de Biroul Avize Mici Intreprinzatori din cadrul Primariei Iasi. De aceea,  prin dispoziția nr.363/25.03.2019 emisă de primarul municipiului Iasi s-a dispus suspendarea pentru o perioadă de 10 zile începând cu data dispoziției. Reprezentantii firmei care administreaza clubul, SC Best Bite SRL au contestat la Tribunal dispozitia de suspendare dar au pierdut procesul. Acestia au formula recurs.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.