Crimă sângeroasă, în centrul Iașului! Șmecherul acuzat că a luat viața unui trecător, condamnat! (EXCLUSIV)

1566
Cezar Gabriel Bercu
Cezar Gabriel Bercu

@ Individul suspectat că a comis recent crima din centrul Iașului a fost pedepsit de magistrați @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Cezar Gabriel Bercu la 10 ani de puşcărie, pentru săvârșirea infracțiunii de omor @ Întreaga tragedie s-a întâmplat recent, pe o stradă din centrul orașului, după un scurt schimb de replici între agresor și victimă

Crimă sângeroasă, în centrul Iașului! Șmecherul acuzat că a luat viața unui trecător, în centrul Iașului, a fost pedepsit de magistrați. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Cezar Gabriel Bercu la 10 ani de puşcărie, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„Instanţa admite în parte acţiunile civile. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile M.V. suma de 10.034 de lei, reprezentând daune materiale, şi echivalentul în lei la data plăţii al sumei de 20.000 de euro, reprezentând daune morale. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile C.O. suma de 10.034 de lei, reprezentând daune materiale, şi echivalentul în lei la data plăţii al sumei de 20.000 de euro, reprezentând daune morale”, au afirmat magistraţii. Sentinţa nu este definitivă.

 

Crimă sângeroasă, în centrul Iașului: Cezar Gabriel Bercu, acuzat de omor!

 

Tânărul de 21 de ani a fost acuzat că ar fi ucis în bătaie un bărbat de 47 de ani. În urma incidentului, suspectul și-ar fi aruncat într-un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În noaptea respectivă, cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuarul din apropierea stației Petrom, de lângă strada Sfântul Andrei. În urma descoperirii, oamenii legii au fost chemați la fața locului. De altfel, agenții au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe suspectul crimei din centrul Iașului. Individul a fost luat de oamenii legii la Secția I de Poliție şi a fost dus la audieri.

„După un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost un schimb de injurii. Autorul i-a aplicat victimei o lovitură puternică în zona capului. Victima a fost proiectată pe un plan dur, iar, în urma impactului, a decedat. Se fac cercetări pentru omor”, au subliniat atunci reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

Anchetatorii ieșeni l-au reținut pentru omor

 

Suspectul a fost dus de polițiști la fața locului pentru a face reconstituirea crimei. Anchetatorii spun că întregul conflict dintre Cezar Bercu și victimă ar fi izbucnit după ce aceasta din urmă s-a întâlnit pe strada Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar, după câteva schimburi de replici, unul dintre aceștia i-ar fi dat un pumn în figură. Bărbatul s-a lovit puternic de asfalt și a rămas lat la pământ. Ulterior, cadavrul victimei a fost preluat de anchetatori și dus la Institutul de Medicină Legală Iași, unde se va stabili cu exactitate cauza morții.

Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. A doua zi, anchetatorii l-au dus pe Cezar Bercu la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.