Cum ne ușurează viața spațiile comerciale la parter

311
Inamstro - spatii comerciale
Inamstro - spatii comerciale

Să locuiești într-un oraș mare și în plină dezvoltare înseamnă deopotrivă o mulțime de avantaje și o serie de provocări. Accesul la o mulțime de facilități reprezintă un avantaj major. De cealaltă parte, poți avea parte de provocări precum traficul aglomerat și timpul îndelungat necesar pentru cumpărături. Aceste provocări pot fi date uitării atunci când alegi să te muți într-un complex rezidențial care oferă acces la apartamente moderne, spații comerciale în imediată apropiere, proximitatea unităților de învățământ sau locuri de petrecere a timpului liber.

Spații comerciale la parter — o necesitate must pentru un rezident modern

Atunci când alegi să cumperi o locuință este important să ai la îndemână toate facilitățile de care ai nevoie pentru o viață în tihnă și pentru a te bucura de confort. În acest sens, un ansamblu rezidențial cu spații comerciale la parter poate aduce o serie de avantaje. În primul rând, vorbim despre accesul la o mulțime de facilități. Spațiile comerciale la parter pot să ofere o multitudine de servicii pentru rezidenții unui ansamblu de apartamente. De la cafenele, bistrouri pentru o cafea bună dimineața, la spații pentru cumpărături și până la librării, ateliere sau magazine pentru copii, toate acestea se pot regăsi în spațiile comerciale situate la parterul complexelor de apartamente. Un al doilea avantaj major al unor astfel de spații comerciale la parterul ansamblurilor rezidențiale îl constituie economia de timp pentru rezidenți. Este un mare avantaj să poți să bei cafeaua dimineața imediat ce ai coborât din penthouse-ul în care locuiești, să îți cumperi alimentele necesare dintr-un supermarket situat la 5 minute de scara blocului sau să poți savura un picnic alături de prieteni în parcul din apropiere. Nu în ultimul rând te poți bucura de toate facilitățile unei vieți confortabile și liniștite chiar în ansamblul rezidențial în care locuiești, fără a fi nevoie să străbați tot orașul pentru a face cumpărături sau o promenadă relaxantă.

Descoperă ansamblurile rezidențiale ultramoderne din Iași

Unul dintre centrele urbane în plină dezvoltare în România este municipiul Iași. Dacă îți dorești ca în noul an să devii proprietarul unui apartament într-un ansamblu rezidențial modern din Iași, merită să ai în vedere unul dintre complexele dezvoltate de către Inamstro. În acest sens, poți alege un apartament ori un penthouse din ansamblul rezidențial Azimut Copou sau un apartament în complexul Zorilor din zona Tătărași.

Oricare dintre aceste ansambluri rezidențiale oferă posibilitatea de a te bucura de un cartier select din Iași, aproape de natură și cu priveliști extraordinare. Facilitățile moderne oferite de aceste ansambluri rezidențiale Inamstro înseamnă accesul la unități de învățământ și infrastructură dezvoltată. Toate apartamentele din aceste complexe rezidențiale sunt construite cu materiale de încredere și cu accent pe confort și comoditate, acestea fiind garantate de prestigiul și experiența dezvoltatorului imobiliar — compania Inamstro România.

Pentru mai multe informații referitoare la aceste complexe rezidențiale, accesează www.inamstro.ro sau apelează numerele de telefon (+40) 758 557 555; (+40) 751 558 555

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.