Doi poliţişti, agresaţi de o familie din judeţul Iaşi! Cum s-a încheiat scandalul! (EXCLUSIV)

301
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Doi poliţişti au fost agresaţi de membrii unei familii din judeţul Iaşi @ În urma scandalului, agresorii au fost pedepsiţi de judecătorii ieşeni @ Astfel, Camelia Ilisii a fost condamnată la 2 ani şi 7 luni de închisoare, cu suspendare, Mihaela Tănasă a primit o pedeapsă de 1 an şi 7 luni de închisoare, cu suspendare, Ionuţ Robert Petrecuţ a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, Mihai Valentin Petrecuţ a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, în timp ce Vasile Petrecuţ a fost condamnat la 4 ani şi 7 luni de temniţă, iar Dan Petrecuţ a primit o pedeapsă de 1 an şi 7 luni de închisoare

 

Doi poliţişti au fost bătuţi măr de membrii unei familii din judeţul Iaşi! În urma scandalului, agresorii au fost pedepsiţi de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Aşadar, ieri, Camelia Ilisii a fost condamnată la 2 ani şi 7 luni de închisoare, cu suspendare, Mihaela Tănasă a primit o pedeapsă de 1 an şi 7 luni de închisoare, cu suspendare, Ionuţ Robert Petrecuţ a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de puşcărie, Mihai Valentin Petrecuţ a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, în timp ce Vasile Petrecuţ a fost condamnat la 4 ani şi 7 luni de temniţă, iar Dan Petrecuţ a primit o pedeapsă de 1 an şi 7 luni de închisoare, pentru ultraj.

„Instanţa constată că persoana vătămată C.M.I. nu s-a constituit parte civilă în cauză. Ia act de renunţarea părţii civile C.S. la pretenţiile civile formulate în cauză cu privire la inculpaţii Tanasă Mihaela şi Petrecuţ Dan. Admite în parte acţiunea exercitată de partea civilă C.S. şi îi obligă pe inculpaţii Ilisii Camelia, Petrecuţ Ionuţ-Robert, Petrecuţ Valentin-Mihai şi Petrecuţ Vasile, în solidar, să îi plătească părţii civile suma de 6.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecătorii.

 

Membrii familiei Petrecuţ, acuzaţi că au agresat doi poliţişti

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul penal a început pe data de 6 februarie 2020.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată pe suspecţi sub acuzaţia de ultraj. Conform anchetatorilor, pe data de 14 ianuarie 2020, aceştia ar fi agresat doi poliţişti.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni despre incident

 

Aşadar, oamenii legii au spus că incidentul a avut loc pe data de 14 ianuarie 2020. În urma acestuia, mai mulţi membri ai unei familii din Mironeasa au fost duşi la audieri.

Procurorii au susţinut că doi polițiști din comuna Mironeasa au ajuns la spital după ce au fost agresați de mai multe persoane. Incidentul extrem de grav a avut loc în timp ce șeful de Post de Poliție din Grajduri, de 27 de ani, și adjunctul șefului de Post de Poliție din Mironeasa, de 29 de ani, interveneau la o sesizare făcută prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență 112.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.