Dubla crimă din Moara de Vânt: judecătorii au luat decizia! Ahmed El Bourkadi s-a resemnat!

4008
El Bourkadi Ahmed Sami
El Bourkadi Ahmed Sami

@ Dubla crimă din Moara de Vânt: judecătorii au luat decizia, iar Ahmed Sami El Bourkadi s-a resemnat cu ea @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis cererea procurorilor în cazul studentului canadian de origine marocană @ De altfel, El Bourkadi a acceptat hotărârea, fără să o conteste

 

Dubla crimă din Moara de Vânt: judecătorii au luat decizia, iar Ahmed Sami El Bourkadi s-a resemnat cu ea! Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis recent cererea procurorilor în cazul studentului canadian de origine marocană. De altfel, El Bourkadi a acceptat hotărârea, fără să o conteste.

„Instanţa verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, distrugere, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Menţine măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpat”, au spus magistraţii ieşeni. Deşi putea să conteste această decizie, studentul canadian de origine marocană a refuzat să facă acest lucru.

 

Ahmed Sami El Bourkadi, acuzat de dubla crimă din Moara de Vânt

 

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt, a sperat că va fi pus în libertate. Însă judecătorii ieşeni au decis recent prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii l-au trimis în judecată pe Ahmed Sami El Bourkadi. Decizia procurorilor ieşeni a fost confirmată de avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană.

Procurorii ieşeni au luat decizia trimiterii în judecată a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, în contextul în care principalul suspect din acest caz a negat mereu că ar fi comis faptele de care este acuzat.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

La începutul lui decembrie 2021, rudele lui Youssef Jniyah au cerut ajutorul Poliției ieşene după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit. Odată sesizată Poliția, o patrulă a mers la adresa indicată în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Agenții au găsit în vila în care locuiau tânărul student și iubita lui, Vanesa Burlacu, o adevărată scenă de groază. Marocanul și iubita lui, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Ulterior, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Astfel, el a fost prins în Roma (Italia) și a fost readus în Iași. Tânărul a fost arestat preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.