Ești timidă? La Preziosa poți să câștigi bani din videochat non-adult!

125
Preziosa videochat non adult
Preziosa videochat non adult

Timiditatea e firească, mai ales când abia ai împlinit 19-20 de ani. Sau dacă mergi pe la interviuri de angajare și ți se pun tot felul de întrebări. Te gândești poate că nu ești pregătită, că n-o să faci față, că n-o să fii primită nicăieri. La Preziosa e cu totul altfel. Suntem cel mai mare studio de videochat din Iași și angajăm fete exact ca tine. Adică fără experiență, mai timide, dar care vor să câștige și ele bani. Îți oferim jobul de model fără să-ți punem multe întrebări despre ce calificări ai sau viața personală. De ce facem asta? Pentru că pur și simplu credem în șansa pe care o merită fiecare. Și pentru că știm că timiditatea se poate depăși. Dacă și pe tine te interesează un job unde primești sprijin total, te invităm să afli ai mai multe de detalii!

Câștigi bine fără nuditate

Mai întâi, hai să vedem ce înseamnă videochatul non-adult. Pe scurt, tot ce ai de făcut e să discuți cu niște oameni online, cu o cameră video în față. E ca și cum ai vorbi cu niște prieteni pe WhatsApp sau pe Facebook și le dai și cameră. Atâta tot. La videochatul non-adult e fără nuditate, ba chiar este interzisă. Te bazezi foarte mult pe conversații în limba engleză, pe șarmul tău personal. Contează mult să te faci plăcută, să fii cât mai zâmbitoare și interesantă ca persoană. Firește, contează mult să fii îngrijită, îmbrăcată sexy, cu mult gust. La fel, să ai o cultură generală bine pusă la punct și să îți vină în mod natural să socializezi cu persoane noi. Cam asta presupune videochatul non-adult. La Preziosa avem câteva modele noi care preferă stilul ăsta de lucru. Reușesc să câștige destul de bine și au timp să se adapteze la job fără grabă. Învață tot mai multe despre domeniu, văd la celelalte fete cum e cu videochatul adult. Iar dacă vor să câștige mai mult, fac și ele trecerea către videochatul obișnuit. La fel poți să faci și tu. Adică să începi fără nuditate și să vezi cum îți merge. Iar dacă vrei și te simți pregătită, ai mereu libertatea să faci trecerea către partea adultă.

Preziosa îți oferă aceleași avantaje extraordinare

Partea și mai bună e că Preziosa îți garantează aceleași beneficii excepționale ca și pentru modelele de la videochatul adult. Ca să începem cu banii, pentru primele tale 7 perioade la studio, îți oferim 65% comision, cu un program normal, de 8 ore online pe zi. De asemenea, îți punem la dispoziție cazare gratuită în Iași timp de 2 luni. De asemenea, cursuri de engleză, de dezvoltare personală, machiaj profesional gratuit zilnic. În acest pachet mai este inclus trainingul personalizat, la fel și asistența tehnică 24/24 ore. După cum vezi, doar de tine depinde să faci bani. Cu cât ești mai implicată în conversații, mai prezentă online, cu atât îți este mai bine. În același timp, ai mereu opțiunea de a obține mai mult. Adică de a alege videochatul adult. Oricum, dacă ești pregătită să faci pasul ăsta, îți dăm asigurări suplimentare. La Preziosa, dăm o mare importanță protejării datelor personale, a identității tale. Putem bloca accesul către contul tău dinspre România și alte țări unde lucrează mulți conaționali, cum ar fi Italia sau Spania. În felul ăsta devii mult mai liniștită că videochatul rămâne secretul tău. Deja te obișnuiești cu jobul și poți să treci la un cu totul alt nivel de încasări. Adică de la a câștiga mulți bani, la a face foarte mulți bani. Fă cea mai bună alegere pentru tine și spune-ne care este! Suntem aici pentru tine, să mergem înainte pe orice variantă. Te așteptăm și pe tine cu drag la Preziosa, studioul de videochat din Iași care iubește intimitatea!

Contact

Telefon/WhatsApp: 0740.234.235

www.preziosa.ro

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.