Exclusiv, impresarul Radu Groza: ”La Iasi, in seara asta va fi superconcert de Revelion”

1944
Radu Groza si artistii

@ Celebrul impresar Radu Groza, organizatorul concertului de Revelion de anul acesta de la Iasi a oferit in exclusivitate pentru Dezvaluirea.ro cateva detalii despre evenimentul din aceasta seara @ ”Este un concert pt aproape toate generatiile . Iubitorii de muzica se pot regasi in super concertul din noaptea asta”, a declarat Radu Groza

Mii de ieseni sunt asteptati in seara aceasta la concertul de Revelion, organizat si anul acesta la solicitarea municipalitatii de cunoscutul impresar Radu Groza. Anul acesta Radu Groza i-a adus pentru Revelion pe cunoscuta formatie germana Saragossa Band dar si pe artistii romani Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica, DJ Sava si Annes. ”Este un concert pentru aproape toate generatiile.

Iubitorii de muzica se pot regasi in super concertul din noaptea asta”, a declarat Radu Groza.
Distractia va incepe la oea 20.15 cu Alexandra Tanasoiu si se va incheia in jurul 2.00 cu Admiral C4C. Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica vor intra la ora 21.00 iar Saragossa Band va concerta in doua reprize de la 23.30 si de la 0.10 dupa incheierea focului de artificii care va incepe la miezul noptii. ”Celebra trupa Saragossa Band este una din cele mai populare formatii fin Germania. De-a lungul carierei muzicale, Saragossa Band a lansat numeroase Hit-uri, printre care Agadoo, Zabadak, Big Bamboo, Rasta Man. Agadoo este Hit-ul care a avut un impact deosebit asupra fanilor, fiind cel mai popular in discoteci si beach baruri fiind si cea mai longeviva piesa in top. Saragossa Band imbina elemente de pop cu calypso si samba, fiind singura trupa germana care a avut in succes teribil in South Pacific Tour. Sunt astazi alaturi de dumneavoastra la cumpana dintre ani sa va cante si sa va incante LIVE cu minunatele lor hituri, SARAGOSSA”, a mai declarat Radu Groza.
In intervalul 29 decembrie 2018, ora 7.00 – 1 ianuarie 2019, ora 24.00, se va inchide circulatia in zona Palatului Culturii, intre liniile de tramvai si strada Anastasie Panu pentru montarea, testarea scenotehnicii si demontarea ei.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.