Ieşeanul acuzat că şi-a atacat nevasta în Primărie, trimis în judecată de procurori!

368
Dumitru si Raluca Asaftei
Dumitru si Raluca Asaftei

@ Ieşeanul acuzat că şi-a atacat nevasta în Primărie a fost trimis recent în judecată de procurori @ Dumitru Asaftei va fi nevoit să dea explicaţii în faţa magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi @ Acesta este acuzat, în principal, de violenţă în familie

Ieşeanul acuzat că şi-a atacat nevasta în Primărie a fost trimis recent în judecată de procurori! Astfel, Dumitru Asaftei va fi nevoit să dea explicaţii în faţa magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi.

Ieşeanul este acuzat, în principal, de violenţă în familie. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus părţile mplicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieşeanul acuzat că şi-a atacat nevasta, trimis în judecată

Amintim că, recent, individul acuzat că şi-a înjunghiat soţia în sediul Primăriei Belceşti a fost băgat după gratii! Atunci, judecătorii din cadrul tribunalului Iaşi au admis ieri propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Dumitru Asaftei.

Ieşeanul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de violenţă în familie – tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ce au spus anchetatorii ieşeni

Oamenii legii au spus că scandalul a avut loc la începutul lunii decembrie 2023. „Pe 4 decembrie 2023, procurorul a fost sesizat despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 9:00, în sediul Primăriei Belceşti, o femeie a fost atacată cu un cuţit. Din primele investigaţii de la locul comiterii faptei de violenţă a rezultat că soţii D.A. (40 de ani) şi R.G.A. (30 de ani) s-au deplasat împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a demara formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, D.A. s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa în curtea Primăriei”, a afirmat prim-procurorul Cătălin Radu Ţocu.

La un moment dat, în timpul discuţiilor între cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen, cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor. „Victima a încercat să se refugieze în sediul Primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului, care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor de lângă aceasta. Victima a fost transportată la o unitate medicală din Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor necesare pentru salvarea vieţii, în timp ce agresorul a fost prins şi a fost dus în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei IX de Poliţie Rurală Hârlău”, a încheiat Cătălin Radu Ţocu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.