Incompetentul Popa jigneste sute de protestatari de pe drumul Iasi-Husi

2493

@ In loc sa spuna cand va asfalta DJ 244D (Iasi-Husi prin Dolhesti), presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a tinut sa precizeze ca protestul de sambata trecuta la care au participat sute de ieseni si vasluieni a fost un miting electoral organizat de primarita din Ciortesti, Alina Apostol @ Fals, protestul a fost organizat de Asociatia Voluntarii Bunesti-Averesti @ ”Se pare ca eu ii fac treaba președintelui la mine in comuna, și e normal să reacționez cand vad lipsa de interes”, a replicat Alina Apostol

 

O reactie care nu tradeaza decat incompetenta. Intrebat de jurnalistii Dezvaluirea.ro cum vede protestul de sambata trecuta la care au participat sute de  ieseni si vasluieni nemultumiti de gropile din drumul DJ 244D (Iasi-Husi prin Dolhesti), Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi a spus ca a fost un miting electoral organizat de Alina Apostol, primarul comunei Ciortesti, membru PNL. Deci, in opinia lui Popa oamenii nu au protestat pentru ca sunt nemultumiti de starea drumului care in opinia sa ar trebui probabil sa ramana in aceiasi starea ci pentru ca au fost manati de la spate de primarita din Ciortesti.  „Doamna primar este permanent in campania electorala. Ea demult avea postat pe Facebok anuntul privind acest protest. Doamna vrea sa fie deputat din partea PNL si de aceea organizeaza astfel de proteste”, a spus Maricel Popa.

Deci, in loc sa la spuna sutelor de ieseni si vasluieni cand se va asfalta acest drum, Maricel Popa a batut campii oferind un raspuns demagogic. Acest protest a fost organizat de Asociatia Voluntarii Bunesti-Averesti condusa de Constantin Iftene si nu de Alina Apostol. ”Din pacate, pentru domnul presedinte, nu imi doresc sa fiu deputat, însă imi doresc ca in iunie CJ Iasi sa fie condus de un președinte PNL, și primarii  PNL sa aiba parte de atenția forurilor județene”, a spus Alina Apostol.

„Eu ii fac treaba domnului Popa”

Alina Apostol a adaugat ca CJ Iasi a avut o tentativa de a scoate la licitatie lucrarile de asfaltare pe DJ244D dar initiativa a esuat deoarece lucrarile au fost subevaluate. Aceasta a mai adaugat ca recent a declasificat un alt drum judetean care treverseaza comuna tocmai pentru a obtine finantare in vederea asfaltarii pentru ca administratia judeteana nu s-a preocupat nici de aceasta artera. ”Am declasificat un alt DJ 244F in 2017 si joi merg sa semnez contractul de finanțare pentru el la FDI, deja am licitația la lucrări încheiată cu clauza suspensiva, iar în cel mai scurt timp vom începe lucrările.  Se pare ca eu ii fac treaba președintelui la mine in comuna, și e normal să reacționez cand vad lipsa de interes”, a mai spus Alina Apostol.

Reamintim ca sambata trecuta pe 26 octombrie sute de ieseni si vasluieni din comunele aflate la granita au protestat fata de starea deplorabila a DJ Iasi-Husi care este plin de gropi umplute cu apa, numai pe portiunea care traverseaza judetul Iasi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.