Iata ordinul de demitere a directorului de la Socola. Oprisanu a postat pe Facebook ca nu mai este sef

2536
Gabriel Oprisanu

Ministrul Sanatatii, Victor Costache l-a demis ieri printr-un ordin pe Gabriel Oprisanu din functia de manager al Spitalului Socola @ Prezentam o fotocopie dupa ordinul semnat ieri de Victor Costache @ Intr-o postare publicata azi noapte pe Facebook, Gabriel Oprisanu le multumeste celor apropiati cu ajutorul carora a ‘’condus unitatea medicala 5 ani’’ si spune ca se intoarce la cariera de medic oftalmolog

 

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, l-a demis ieri printr-un ordin prin care se constata incetarea contractului de management pe directorului Institutului de Psihiatrie Socola, Gabriel Oprisanu. Consiliul de Administratie a  decis in urma cu circa o saptamana retragerrea sprijinului pentru managerul Oprisanu si, desi a sustinut tot timpul ca decizia nu a fost legala, azi noapte fostul manager de la Spitalul de Psihiatrie Socola s-a resemnat si s-a intors la meseria sa de medic oftalmolog. Intr-o postare publicata in aceasta noapte pe pagina sa de Facebook, Oprisanu le multumeste celor care l-au ajutat sa conduca spitalul timo de 5 ani. ‘’Sigur, exista în viata momente, clipe magnifice…exista șanse pe care nu sperai sa le ai vreodată…Aceasta șansă pentru mine s-a numit Institutul de Psihiatrie Socola… și vreau sa mulțumesc vieții ca mi – a oferit aceasta șansă. Vreau sa mulțumesc colaboratorilor apropiați pentru cei aproape 5 ani cât am condus acesta mare unitate sanitara din România. Sigur mulți vor fi triști, unii se vor bucura alții vor fi indiferenți dar as vrea ca toți sa știe ca în toți acești ani si eu m-am bucurat sau am fost trist, dar niciodată nu mi – a fost INDIFERENT’’, a postat Oprisanu.

Totodata Oprisanu le transmite celor care se bucura de plecarea sa ca se va intoarce. ‘’Va mulțumesc tuturor pentru colaborare și pentru înțelegere dar mai ales pentru ca m-ați suportat. Celor putini care se vor bucura le transmit un clasic si scurt mesaj „I”ll be back!”. Vă îmbrățișez cu drag. Dr. Gabriel Oprisanu’’,  a mai postat Oprisanu.

Reamintim ca Oprisanu a fost demis saptamana trecuta intr-o sedinta a Consiliului de Administratie. De altfel, noul ministru al Sanatatii a lasat sa se inteleaga ca Oprisanu va fi demis. In ultimul an spitalul a fost controlat de doua ori de Corpul de Control al Ministrului Sanatatii si s-au gasit nereguli. Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a si depus o plangere la DNA impotriva sefilor de la Socola si a celor de la Spiridon (vezi aici).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.