PNL Iași reafirmă angajamentul pentru marile proiecte ale Iașului și respinge orice formă de alianță politică cu PSD Iași

65

Biroul Politic Județean al PNL Iași a anunțat că începe oficial campania pentru Consiliul Județean și Primăria Iași stabilindu-și ca obiectiv câștigarea a 60 primarii din județ.

Întrunit în data de 2 septembrie 2023, Biroul Politic Județean al PNL Iași a adoptat următoarea rezoluție:

Partidul Național Liberal – Filiala Județeană Iași reconfirmă angajamentul puternic pentru marile proiecte locale și regionale printre care Autostrăzile A7 și A8, Spitalul Regional de Urgență, Aeroportul Iași, Sala Polivalentă, Institutul de Boli Cardiovasculare, Sediul nou pentru Opera Iași, reabilitarea sediului Filarmonicii de Stat “Moldova” Iași.

Aflate în diferite stadii de implementare ,aceste proiecte nu mai reprezintă astăzi simple aspirații ci vor deveni realități certe datorită unei puternice relații de colaborare instituțională – fără precedent în ultimii 30 de ani – între Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași. De asemenea, buna colaborare între parlamentarii PNL Iași, UAT-urile din județ și Guvernul României, unde filiala noastră are doi secretari de stat în Secretariatul General al Guvernului, respectiv Ministerul Finanțelor, se materializează în fondurile obținute de județul nostru pentru proiecte de infrastructură rutieră județeană și locală, apă, canalizare și gaze naturale. Ne vom asigura că fiecare cetățean din județul Iași va avea acces la toate facilitățile unui trai decent: sănătate, educație, apă, canalizare, drumuri, gaze naturale.

PNL Iași începe oficial campania pentru a câștiga din nou Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași prin forțe proprii iar ținta noastră este să ajungem la 60 de primării liberale în 2024. Dăm startul oficial la campania pentru obținerea unui rezultat istoric – opt ani de guvernare liberală pentru Iași: 2020 – 2028. De asemenea, ne propunem să fim printre primele cinci organizații din țară ca scor politic la alegerile de anul viitor și vom reuși să atingem acest scop prin forța, unitatea și solidaritatea de care filiala noastră a dat deja dovadă. Astăzi, suntem singurul partid politic la Iași care poate asigura ducerea la îndeplinire a proiectelor și programului de țară liberal. Partidul Național Liberal va continua să lupte pentru marile proiecte ale Iașului dar totodată împotriva celor care promovează extremismul, stagnarea și curentul antieuropean. Prin noi înșine, vom continua să construim un Iași european și puternic în România și în Europa„, a declarat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

BPJ al PNL Iași respinge orice formă de alianță politică cu PSD Iași, partidul care ani la rând a ținut județul nostru în subdezvoltare. PNL Iași este cea mai relevantă și mai puternică forță politică la nivelul județului nostru, având Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași, Primăria Municipiului Pașcani, Primăria Orașului Podu Iloaiei, conduce destinele a peste 50 de UAT-uriși are aproape 700 de consilieri locali în întreg județul. În 2024 vom fi mai puternici și mai motivați pentru a câștiga toate rundele de alegeri în județul nostru deoarece filiala PNL Iași reprezintă o familie unită și singura care nu este măcinată de conflicte și tabere interne, motiv pentru care energiile noastre se vor concentra, în continuare, exclusiv pe proiectele Iașului.

“Suntem hotărâți să continuăm procesul de transformare a Iașului într-un centru al inovației, al culturii și al progresului, iar întâlnirile cu biroul politic al PNL consolidează acest angajament al nostru. Ne dorim să contribuim la consolidarea moștenirii bogate a Iașului și să promovăm o viziune liberală asupra dezvoltării județului nostru. Prin inițiative bazate pe principii de transparență, responsabilitate și inovație, ne angajăm să aducem progresul în toate domeniile: economie, educație, infrastructură, și să creăm oportunități pentru toți locuitorii Iașului. Iașului i-a lipsit, de-a lungul timpului, o echipă unită, care să îi reprezinte interesele și să lupte pentru binele comun, iar noi ne-am asumat acest rol și avem un parteneriat pentru Iași. Vom lucra în continuare împreună pentru ca proiectele județului să fie duse la îndeplinire.”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Totodată, BPJ al PNL Iași a validat campania colegilor de la PNL Municipiul Iași – “Iașul pe mâini bune” -, un proiect ambițios de conștientizare publică a celor mai importante investiții implementate la Iași de administrația liberală. Vom arăta că administrația liberală este singura alternativă reală pentru că, în timp ce adversarii noștri politici sunt preocupați cu demagogia și boicotul, liberalii vor continua să muncească pentru dezvoltarea Iașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.