Preziosa îți dă șansa unui start extraordinar în videochat Iași

215
Preziosa studio videochat Iasi
Preziosa studio videochat Iasi

Știm că și pe tine te tentează să te angajezi în videochat. Dar poate încă eziți. Poate te gândești că o să-ți fie greu să te adaptezi, că poate tu n-o să faci bani. Sau că nu ești făcută pentru jobul ăsta. Permite-ne, te rugăm, să îți dăm câteva argumente pro-videochat. De fapt, lucrurile sunt mai ușoare decât crezi. Preziosa e studioul de videochat din Iași specializat în succesul modelelor noi. Exact așa cum ești tu. Avem zeci de alte modele care au început de la zero. Și acum se bucură de un succes extraordinar. Cum au reușit? Foarte simplu: prin ambiție și sprijinul nostru constant. Au înțeles că aici reușesc cu siguranță dacă se țin de treabă. Și chiar așa se întâmplă. Vrei să afli și tu mai multe? Îți explicăm chiar aici de ce suntem sigure de succesul tău.

Îți garantăm cele mai avantajoase comisioane din videochat în Iași

Ca să-ți dăm încredere în forțele tale chiar de la început, te întâmpinăm la Preziosa cu Bonusul de Bun Venit. Asta înseamnă că îți garantăm comisionul extraordinar de 70% în primele tale 7 perioade videochat (o perioadă înseamnă 14 zile calendaristice). În tot acest timp, îți dăm toți banii la zi. Ca să simți imediat gustul succesului tău. În felul ăsta, după fiecare tură încasezi tot ce ai câștigat pe site-uri. Poți să-ți plătești imediat facturi, să te distrezi, să îți cumperi lucruri frumoase din mall. În medie, un model nou de videochat face între 200 și 2.715 lei pe zi la Preziosa. Exact, avem modele fără experiență care, după numai 2 perioade, ajung la încasări de 2.715 lei zilnic. Fă un calcul cam cât iese pe lună și îți dai seama despre ce vorbim! Șansa asta o ai și tu. Indiferent dacă ai mai lucrat sau nu în domeniu. Chiar și după primele tale 7 perioade la Preziosa, vei lucra cu cele mai mari comisioane din videochat din Iași. Avem un sistem cu praguri, prin care te răsplătim pentru progresul tău. Astfel, cu cât câștigi mai mult, cu atât comisionul este mai mare! Iar asta nu e tot! Ca model nou, beneficiezi de machiaj gratuit zilnic și de cursuri de engleză, tot gratuite. În felul ăsta, îți dăm o bază solidă de creștere și certitudinea că și tu poți fi un model cu recorduri de încasări.

Cea mai mare echipă de trainere lucrează pentru tine

Succesul tău apare când, pe lângă comisioane avantajoase, venim cu ceva în plus. Evident că nu ai avea cum să faci performanță cu zero cunoștințe despre jobul ăsta. De asta investim mult în trainingul tău. Cea mai mare echipă de trainere din videochat din Iași îți oferă toată susținerea de care ai nevoie. Noi îți facem conturi pe site-uri, poze și filme profesioniste. Tot noi organizăm call-uri cu partenerii de la marile site-uri de videochat ca să-ți dea feedback, să putem îmbunătăți prestația ta ca model. Cu alte cuvinte, avem un sistem bine pus la punct prin care ajungem cu siguranță acolo unde ne dorim. Așa înveți mici secrete, cum să comunici mai bine, cum să abordezi diferite categorii de membri. Devii mult mai relaxată, mai stăpână pe forța ta de seducție. Realizezi că ai puteri ascunse, pe care ți le pui pentru prima dată în valoare. Iar toate astea se traduc în bani, în încasări mai mari pentru tine. Tot acest proces se desfășoară în ritmul pe care îl dorești tu. Știm că e o provocare pentru tine să începi un job nou. Tocmai de aceea o luăm ușor. Multe din colegele din echipa de management au fost și ele modele de videochat în Iași și știu cum e să fii începătoare. Așa că avem experiență în privința asta. Suntem calme, amabile, îți respectăm timiditatea. Progresăm așa cum vrei tu, când te simți pregătită. Oricum, atmosferă extraordinară de la studio te ajută mult. Toată lumea e prietenoasă și te ajută cu orice ai nevoie. Mai ales când ai o nelămurire, vrei să te ajutăm cu ceva anume. Organizăm chiar mici reuniuni cu modele mai noi și mai experimentate, să facem schimb de impresii și cunoștințe. În felul ăsta poți prelua informații interesante de la fete care deja sunt la încasări de peste 10.000 sau 20.000 de dolari la perioadă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.