Primaria a inchis Baia Publica

1445

Primaria a inchis Baia Publica. Motivul: obiectivul functiona in pierdere

@ Primarul Mihai Chirica și-a justificat decizia prin faptul ca Baia Publica aducea primariei pierderi de 800.000 lei pe an

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a anuntat intr-o conferinta de presa ca a luat decizia de a inchidee Baia Publica deoarece obiectivul aduce anual pierderi de 800.000 de lei, bani provenind din bugetul Consiliului Local. Un proiect de Hotarâre de Consiliu Local in acest sens a fost dezbatut și votat in ședinta legislativului de marţi, 30 ianuarie. „Rolul administratiei locale nu este acela de a oferi servicii de duș și masaj social, ci a de a folosi cu maxima responsabilitate banii publici. Vom cauta solutii privind viitoarea destinatie a cladirii Baii Publice: fie va fi preluata de Spitalul de Recuperare, fie va fi concesionata, astfel incât un investitor privat sa investeasca și sa ofere servicii profesioniste”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Același lucru se va intâmpla și in cazul Cantinei de Ajutor Social, care are o pierdere anuala de 817.000 de lei. Cladirea va deveni sala de sport pentru Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” (Enonomic nr. 2).

Angajatii nu iși vor pierde locurile de munca, ci vor fi mutati la alte directii sau societati comerciale, acolo unde vor putea munci cu rezultate concrete pentru comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.