Răzbunare cruntă a soției miliardarului care a făcut un copil cu amanta. Macovei încolțit de procurori

2328
Maria si Vasile Macovei
Maria si Vasile Macovei

@ Omului de afaceri ieșean Vasile Macovei, unul dintre patronii SC Granit SRL, firma care deține clădirea de birouri cu același nume i s-a atribuit calitatea suspect într-un dosar în care este acuzat de delapidare @ Plângerea penală a fost făcută de Maria Macovei, fosta soție @ O expertiză extrajudiciară arată că Macovei a scos ilegal din conturile firmei suma de 1.427.000 lei

Aventura cu o femeie mai tânără cu 40 de ani îl costă din ce în ce mai scump pe Vasile Macovei, , unul dintre patronii SC Granit SRL, firma care deține clădirea de birouri cu același nume de pe pe bulevardul Socola. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângâ Judecătoria Iași i-au atribuit lui Vasile Macovei, calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de delapidare. Asta înseamnă că până la inculparea lui Macovei și apoi trimiterea în judecată nu mai este decât un pas. De altfel, în urmă cu o lună magistrații Judecătoriei au stabilit că procurorii să finalizeze cercetările în acest dosar în maxim 6 luni (vezi aici). ‘’Domnul Vasile Macovei și-a însușit sume de bani cu titlu de dividente cu mult peste suma la care ar fi fost îndreptățit, potrivit evidențelor contabile așa cum rezultă din expertiza contabilă extrajudiciară întocmită de expertul Cernăuțeanu Oana. Perioada vizată de expertiză este ianuarie 2015-septembrie 2019 perioadă în care Vasile Macovei a încasat cu titlu de dividente suma de 4.757.108 lei, sumă care depășește cuantumul de dividente cuvenit acestuia conform procentului din capitalul social deținut încasând în plus suma de 1.427.000 lei’’, se arată în plângerea penală depusă de Maria Macovei.

Este sau nu tatăl copilului funcționarei?

Să reamintim că Vasile Macovei a făcut public faptul că a făcut un copil cu o femeie cu 40 de ani mai tânără, o funcționară a Primăriei Dobrovăț, soția unui polițist. Vasile Macovei a dat-o în judecată pe aceasta într-un proces paternitate solicitând să se recunoască că el este tatăl copilului. O expertiză judiciară efectuată pe când dosarul se afla în judecată pe fond la Judecătoria Iași a stabilit că Macovei nu este tatăl copilului. Procesul a ajuns la Tribunal iar Macovei ar fi cerut  o altă expertiză. Interesant este că judecătorii de la Tribunal au amânat de câteva ori pronunțarea unui verdict în acest dosar (vezi aici).

Un milionar ieșean a făcut un copil cu o femeie cu 40 de ani mai tânără. Amanta este soția unui polițist

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.