Un milionar ieșean a făcut un copil cu o femeie cu 40 de ani mai tânără. Amanta este soția unui polițist

9644
Vasile Macovei - Granit
Vasile Macovei - Granit

@ Vasile Macovei, proprietarul clădirii de birouri Granit a acționat în judecată un politist si pe soția acestuia pretinzand ca este tatăl copilului nascut de tânăra femeie @ Vasile Macovei cere recunoașterea paternității copilului născut la sfârșitul lunii ianuarie de soția polițistului @ „Da, am inregistrat un proces de paternitate dar acestea nu sunt chestiuni pe care sa le discutam prin telefon. O sa va chem sa vorbim la mine la birou cand o sa am timp. Va mai sun eu”, a spus Vasile Macovei @ Afaceristul Vasile Macovei are varsta de 67 de ani iar tanara femeie are 28 de ani

Unul dintre cei mai potenți si mai cunoscuți oameni de afaceri ieseni s-a indragostit de o femeie cu 40 de ani mai tânără și susține ca i-a facut deja un copil. Bărbat casatorit in varsta de 67 de ani, Vasile Macovei, proprietar al unei firme de constructii prospere si a cladirii de birouri Granit de pe bulevardul Socola  susține că a și făcut un copil cu tanara femeie in varsta de 28 de ani, aceasta fiind la la randul sau casatorita cu un politist de la sectia rurala infiintata pentru comunele  Schitu Duca, Ciortesti, Dobrovat. Femeia este de asemenea angajata unei primarii din zona respectiva. Din motive lesne de inteles, am considerat ca deocamdata nu este cazul sa publicam numele politistului si al sotiei acestuia. Cert este ca Vasile Macovei a inregistrat la Judecatoria Iasi un dosar in care l-a chemat in judecată pe politist și pe soția acestuia cerand ca instanta sa-i oblige pe cei doi sa admita faptul ca este tatal pruncului nascut la sfarsitul lunii ianuarie a.c de tanara femeie. Fiind de o indiscretie proverbiala, Vasile Macovei  s-a laudat in multe locuri cu aventura sa povestind de fiecare data amanunte picante. Astfel, acesta a povestit ca o cunoaste pe tânăra femeie din luna mai 2017  și că sotul ar fi aflat de relatia lor. Mai mult acesta a sustinut ca i-ar fi cumparat femeii un apartament in municipiul Iasi si mai mult decat atat i-ar fi acordat acesteia un imprumut de 20.000 euro sa-i cumpere si mamei sale o garsoniera. Macovei a deschis actiunea in justitie dupa ce femeia i-ar fi spus  ca  nu este copilulul lui si relatia lor s-a racit foarte mult. In aceste conditii Macovei cere efectuarea testului de paternitate sustinand ca vrea sa-si creasca copilul. Acesta a mers pana acolo incat a deschis un procesde divort si de actuala sotie cu care este casatorit de 30 de ani (vezi aici).  „Da, am inregistrat un proces de paternitate dar acestea nu sunt chestiuni pe care sa le discutam prin telefon. O sa va chem sa vorbim la mine la birou cand o sa am timp. Va mai sun eu”, a spus Vasile Macovei, dupa care a inchis telefonul.

Dupa publicarea articolului Macovei a revenit cu un telefon si a facut unele precizari. „Nu inteleg de ce nu ati dat numai numele meu iar pe celal femeii si al sotului sau nu l-ati publicat. Nu este adevarat ca i-am imprumutat 20.000 euro. Va fi in dosar penal deoarece cei doi au incercat sa stoarca bani de la mine. Femeia s-a culcat cu mine cu acordul sotului. Asta nu-i proxenetism?”, a spus Macovei.

 

Cladirea Granit Iasi
Cladirea Granit Iasi

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.