Dosarul de șantaj după videochat: Bogdan Corduneanu plasat în arest la domiciliu

625
Bogdan Corduneanu
Bogdan Corduneanu

@ Magistrații Judecătoriei au decis să-l elibereze din arestul IPJ și să-l plaseze in arest la domiciliu pe Bogdan Corduneanu in dosarul in care este acuzat ca ar fi santajat un tanar deoarece nu si-ar fi tinut promisiunile intr-o afacere de videochat

Magistrații Judecătoriei au decis azi din nou sa-l plaseze in arest la domiciliu (vezi aici) pe Bogdan Corduneanu, in dosarul de santaj, cel in care este acuzat ca ar fi constrans un tanar sa-i dea bani altuia care ar fi avut de suferit dupa ce, cei doi au gestionat impreuna o afacere de videochat in care erau implicate chiar prietenele lor. ‘’Mă bucură sentinta, asteptam sa vedem daca parchetul va face contestatie’’, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Corduneanu.

In urma cu circa o luna aceiasi magistrati ai Judecatoriei l-au plasat in arest la domiciliu dar procurorii au facut contestatie, Tribunalul a admis-o si astfel Bogdan Corduneanu a ramas in arestul IPJ. Mai multe detalii legate de acuzatiile care i se aduc lui Bogdan Corduneanu am publicat in articolul ‘’Detalii explozive din dosarul lui Bogdan Corduneanu: recuperări de bani, videochat și amenințări’’, publicat in data de 24 decembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.