Șeful Rutierei din Iasi cercetat pentru luare de mita in dosarul Mamma Mia

3293
Gheorghita Ciobanu sef Rutiera Iasi
Gheorghita Ciobanu sef Rutiera Iasi

@ Gheorghita Ciobanu seful Biroului Rutier Iasi si alti doi politisti, Bogdan Gabriel Ciochina si Gabriel Damoc au fost plasati sub control judiciar de procurorii DNA Iasi @ Acestia sunt cercetati ca ar fi mancat gratis de la Mamma Mia valoarea produselor de catering consumate fiind de 2.300 lei @ Procurorii sustin ca in schimb, ca in schimb, ca si colegii lor retinuti saptamana trecuta, cei trei ar fi trecut cu vederea unele abateri de la Codul Rutier savarsite de angajatii restaurantului Mamma Mia

Desi pare ‘’cusut cu ață albăț’’ dosarul Mamma Mia,( cel in care DNA Iasi sustine ca politisti de la Rutiera din Iasi ar fi primit mita sub forma de alimente in sistem catering pentru a nu sanctiona abaterile soferilor pizzeriei) continua sa faca victime. Astfel, astazi a fost plasat sub control judiciar fiind cercetat pentru luare de mita in forma descrisa mai sus chiar Gheorghita Ciobanu seful Biroului Rutier. Pe langa acesta, au mai fost plasati sub control judiciar alti doi politisti si anume Bogdan Gabriel Ciochina si Gabriel Damoc. ‘’ În perioada 11 februarie 2019 – 24 iulie 2020, cei trei inculpați, în baza unei înțelegeri tacite ce exista la nivelul Poliției Rutiere Iași și a conducerii unui restaurant, ar fi pretins și primit prin intermediari, cu acordul directorului restaurantului, produse alimentare de catering în valoare totală de peste 2.300 lei, pentru a-i proteja pe conducătorii auto ai restaurantului, în sensul de a nu constata și sancționa contravențiile comise de aceștia sau eventualele contravenții pe care aceștia le-ar săvârși sau/și pentru a aplica sancțiuni contravenționale mai blânde. Produsele respective ar fi fost pretinse atât pentru sine cât și pentru alte persoane (prieteni, rude) din anturajul celor trei polițiști’’, a transmis DNA.

Reamintim ca in acest dosar au mai fost plasati sub control judiciar dupa ce initial au fost arestati la domiciliu politistii Nicolae Robert Barabas si Nelu Felix Crenganis dar directorul restaurantului Mamma Mia, Andrei Cosmin Hincu (vezi aici mai multe detalii). In acest dosar mai sunt cercetati politistii Cristinel Catalin Lohan si Viorel Zaborila.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.