Sexy-avocata îndrăgostită de un interlop vrea să scape de acuzaţiile procurorilor! Mihaela Alina Scafaru dă vina pe victimă

2119
mihaela alina scafaru
mihaela alina scafaru

@ Avocata Mihaela Alina Scafaru încearcă să scape de ultimele acuzaţii care i-au fost aduse de procurorii ieşeni @ Aceasta a fost trimisă în judecată în urma unui accident rutier @ Sexy-avocata îndrăgostită de un interlop a cerut acum, la Curtea de Apel Iaşi, ca specialiştii de la IML să transmită anumite informaţii cu privire la victimă

Sexy-avocata îndrăgostită de un interlop vrea să scape de ultimele acuzaţii aduse de anchetatori! Mihaela Alina Scafaru dă vina pe victimă! „Instanţa admite în parte cererea formulată de inculpata Scafaru Mihaela Alina Scafaru. Dispune emiterea unei adrese către IML Iaşi cu solicitarea de a comunica dacă şi în ce măsură în situaţia unei persoane de vârsta victimei C.D., care ar fi avut pe 13 ianuarie 2018, în intervalul orar 10,00 – 12,00, o alcoolemie cuprinsă între 0,50 şi 0,85 g/l, administrarea în seara precedentă a medicamentelor Midazolam şi Propofol ar fi putut influenţa sau altera capacitatea acestei persoane de a-şi exprima voinţa sau de a înţelege consecinţele acţiunilor sale. Se vor ataşa adresei copii după actele medicale privind victima”, au decis judecătorii ieşeni şa ultimul termen al procesului penal. În plus, magistraţii au stabilit ca următorul termen al dosarului să aibă loc pe 12 septembrie 2022.

Avocata Mihaela Alina Scafaru, acuzată de procurorii ieşeni

Sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Avocata vasluiancă Alina Mihaela Scafaru a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu aproximativ 5 ani. Oamenii legii au stabilit că, în august 2017, rudele avocatei au fost implicate într-un conflict cu o altă familie. Scandalul s-a petrecut în localitatea Negrești, județul Vaslui.
Anchetatorii ieșeni au constatat că, în contextul în care persoanele implicate în dispută au fost chemate la audieri, avocata a mers în apropierea Postului de Poliție din Negrești, fiind implicată într-un conflict fizic cu o femeie din familia rivală. Bătaia respectivă ar fi avut loc pe 23 august 2017. La audieri, sexy-avocata a negat că ar fi agresat vreo persoană, afirmând că nu ar fi încercat altceva decât să pună capăt conflictului dintre cele două familii. Avocata a mai susținut că, de fapt, persoanele din cealaltă familie ar fi fost agresive.

Un accident rutier cu victimă

Pe 12 ianuarie 2018, Alina Mihaela Scafaru se deplasa la volanul unui autoturism pe ruta Negrești – Buhăești – Iași, sexy-avocata acroșând cu o oglindă un bărbat care era sub influența băuturilor alcoolice și care se deplasa chiar pe mijlocul drumului. Procurorii au adăugat că avocata și-a continuat deplasarea pentru aproape 10-15 km, după care aceasta a revenit la locul producerii impactului. La fața locului se aflau echipaje medicale și de Poliție. Femeia a încercat să le explice polițiștilor că ea ar fi comis accidentul rutier, dar, chiar și așa, anchetatorii au considerat că femeia a părăsit locul impactului fără încuviințarea autorităților.
La audieri, avocata a susținut inițial că nu a văzut victima, ci ar fi auzit doar un zgomot, crezând că a lovit un câine. Ea a mai spus că s-a întors la locul accidentului după ce a constatat că îi lipsește o oglindă.

Sexy-avocata, o relație cu un interlop

În urmă cu mai bine de 5 ani, sexy-avocata Mihaela Alina Scafaru a fost trimisă în judecată pentru complicitate la dare de mită și complicitate la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar. Alături de ea a fost trimis în judecată și deținutul Florin Rotariu, zis „Cap de porc”, pentru dare de mită în formă continuată și instigare la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar.
„Pe 23 aprilie 2015, inculpatul Florin Rotariu a promis suma de 1.000 de euro unui agent din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă ilicit în incinta unității de detenție bunuri (8 mobile, un încărcător de telefon și o cantitate neprecizată de băuturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare. Pe 26 aprilie 2015, inculpata Mihaela Alina Scafaru, avocată, în baza înțelegerii prealabile cu inculpatul Florin Rotariu (concubinul acesteia) i-a remis inculpatului Aurel Craiu suma de 1.000 de euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Florin Rotariu, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile. Pe 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Florin Rotariu”, au spus procurorii. În 2016, avocata a fost condamnată definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.