Traficant de persoane, trimis la puşcărie! A făcut o avere pe spatele unor tinere!

224
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Un traficant de persoane a fost trimis ieri la puşcărie @ Individul a fost acuzat că a făcut o avere pe spatele unor tinere @ Astfel, Alin Constantin Cutinici a rămas cu condamnarea iniţială, de 5 ani şi 4 luni de temniţă, pentru trafic de persoane

Un traficant de persoane a fost trimis ieri la puşcărie! Individul a fost acuzat că a făcut o avere pe spatele unor tinere! Astfel, Alin Constantin Cutinici a rămas cu condamnarea iniţială, de 5 ani şi 4 luni de temniţă, pentru trafic de persoane.

De asemenea, după ce, ieri, Curtea de Apel Iaşi a respins apelul acestuia, Alin Constantin Cutinici va rămâne fără sumele de 45.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de persoane în dauna victimei M.B.P., şi 300.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de persoane în dauna victimei G.C.G.

Traficant de persoane din Iaşi, trimis la puşcărie!

Procesul lui Alin Constantin Cutinici a început pe data de 1 august 2023. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată sub acuzația de trafic de persoane.

Asta, după ce ieșeanul fusese reținut și, mai apoi, fusese arestat preventiv de pe 10 aprilie 2023.

Acuzaţiile aduse lui Alin Constantin Cutinici

Anchetatorii au susținut că individul a convins două tinere să întrețină relații contra cost, în beneficiul său. La un moment dat, „afacerea” a ieșit la iveală, iar polițiștii au intrat pe fir.

Anchetatorii au distrus „afacerea”, ducându-l la audieri pe individ. Ulterior, el a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane. În cadrul dosarului, una dintre tinere a solicitat despăgubiri de la ieșean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.