Un deputat PSD de Iași deținea ilegal un pistol cu 26 cartușe. Procurorii au confiscat arma

1188
Marius Ostaficiuc
Marius Ostaficiuc

@ Deputatul PSD de Iași, Marius Ostaficiuc a fost cercetat de procurori pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Procurorii ieșeni au obtinut încuviințarea instanței pentru a confisca de la deputatul PSD de Iași, Marius Ostaficiuc, pistolul marca Grand Power model T910 si 26 de gloanțe (vezi aici). ‘’Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul nr. 16170/P/2017, intimat fiind Ostaficiuc Marius Eugen. Dispune confiscarea specială a pistolului neletal cu bile de cauciuc destinat autoapărării marca Grand Power, model T910, calibru 9mm, seria I032476 și 26 tuburi de cartuş’’, se arata in sentinta.

Într-o editie anterioara (vezi aici) am aratat ca Ostaficiuc a fost cercetat penal de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Ostaficiuc a obtinut un permis de port armă pe data de 18.01.2011, a cărui valabilitate a expirat insa la data de 25.10.2017, motiv pentru care Ostaficiuc avea obligația sa „depună arma la un armurier autorizat”. Pentru ca Ostaficiuc nu s-a conformat, politistii s-au deplasat la el acasa, au ridicat arma si i-au intocmit dosar penal. Procurorii au renuntat la urmarirea penala dar pentru a confisca definitive arma aveau nevoie de incuviintarea instanței.

Maricel Popa, atac frontal impotriva sefului PSD pe municipiu: „Ostaficiuc combinatorul”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.