Incredibil! Studentul asasin condamnat pe viata vrea sa fie pus in libertate

1096
Aurelian Giosan
Giosan ramane inchis pe viata

@ Este vorba despre Aurelian Giosan studentul care in urma cu trei luni a fost condamnat pe viata deoarece si-a ucis un coleg in camera de camin iar pe un altul l-a maltratat @ Acesta a cerut ca sentinta de condamnare pe viata sa-i fie anulata

Asasinul din Targusor Copou vrea sa fie liber. Este vorba despre Aurelian Giosan, studentul condamnat pe viata in decembrie 2018 deoarece si-a ucis un coleg si pe un altul l-a maltratat (dar a scapat cu viata) in camera de camin din Targusor Copou. Pe data de 14 februarie a.c Aurelian Giosan a inregistrat la Curtea de Apel Iasi, o ”contestatie in anulare” o cerere prin care solicita sa-i fie anulata sentinta prin care a fost condamnat pe viata. Cererea  acestuia va fi discutata de Curtea de Apel Iasi pe data de 6 mai a.c. Reamintim ca Giosan si-a ucis colegul, Bogdan Nour si l-a ranit pe Casian Harpa in noaptea zilei de 9.11.2015. Dupa aceea Giosan a fugit dar a fost prins la scurt timp. „Inculpatul in data de 09.11.2015, in intervalul orar 05.00 – 06.30, profitand de imprejurarea ca cei doi colegi, Nour Victor, si Casian Harpa, din camera 49 a caminului C4 din Complexul Studentesc Targusor Copou Iasi dormeau, inculpatul Giosan Aurelian George le-a aplicat acestora multiple lovituri de cutit, in mai multe randuri, dand dovada de cruzime, cu consecinta decesului victimei Nour Victor si producerea de leziuni grave cu punerea in primejdie a vietii persoanei vatamate Harpa Casian, pentru a inlesni deposedarea persoanei vatamate Harpa Casian de o suma de bani (80 lei), un telefon marca Huawei si un laptop marca Asus cu accesoriile acestuia”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii ieseni.

Detalii despre crima oribila au fost relatate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Marturii care bat orice fim horror. Studentul asasin din Copou. Tupeu incredibil in fata judecatorilor”, publicat in data de 18 octombrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.