Inundații într-o comună din județul Iași. Puhoaiele au măturat totul în calea lor. Foto/Video

12304
inundatii Bals, judetul Iasi
inundatii Bals, judetul Iasi

@ Puhoaiele au măturat totul in calelor lor în Balș, singura comună din județul Iași care nu are nici un drum asfaltat @ ‘’Trebuie sa lăsăm investițiile in panseluțe sedii pompoase de instituții și sa investim in drumuri’’, a scris Constantin Golduț, primarul comunei

Puhoaiele au măturat totul in calea lor ieri, la prânz în comuna Balș din județul Iași. Imaginile ravagiilor au fost postate chiar de primarul liberal al comunei, Constantin Golduț, împreună cu un mesaj în care-și exprimă revolta că autoritățile centrale investesc fondurile in proiecte inutile in detrimentul infrastructurii rutiere. ‘’Sper ca aceste imagini să-i sensibilizeze pe cei care care au în pix banii țării. Să investească  în perioada următoare în proiecte serioase care să ne scoată din Evul Mediu, să lăsăm dracului panselutele, băncuțele, sediile pompoase de instituții și alte extravaganțe și să dăm banii pentru drumuri, poduri, rigole, canalizare’’, a scris Constantin Golduț.

Acesta se afla la primul mandat de primar. In postarea sa Golduț subliniaza ca a preluat singura comună care nu are nici un drum asfaltat. ‘’În comuna unde trăiesc și în fruntea căreia sunt de câteva luni nu este nici un metru de asfalt, iar răbdarea și furia oamenilor a atins deja un punct critic!’’, a mai scris Constantin Golduț.

În schimb au un parc scump în care pasc vacile

În articolul cu titlul ‘’În parcul de 10 miliarde facut de Udrea la Iasi pasc acum vacile si oile’’, publicat în data de 3 iunie 2020, am aratat ca fosta guvernare PNL-PD, prin Ministerul Dezvoltării condus de Elena Udrea a amenajat in comuna Balș, cu 10 miliarde lei vechi un parc intr-o zona inundabila in care nu se recreaza nimeni. In schimb satenii trimit aici animalele la păscut.

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.