S-a pierdut amanta. Mandat de aducere pentru blonda lui Nichita

2782
Adina Samson si Gheorghe Nichita
Adina Samson si Gheorghe Nichita

@ In dosarul de coruptie in care fostul primar Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata pentru ca i-a pus pe politistii locali sa-i urmareasca iubita, judecatorii se chinuie sa o audieze si pe Adina Samson @ Aceasta este citata in permanenta de doi ani dar nu s-a prezentat niciodata @ In consecinta la ultimul termen de judecata magistratii au emis un mandat de aducere pe numele Adinei Samson

Pentru ca de vreo doi ani este citata in permanenta si nu s-a prezentat la nici un termen de judecata, magistratii Tribunalului Iasi au decis sa emita un mandat de aducere pe numele Adinei Samson, femeia de la care a inceput intreg scandalul. Asta inseamna ca in cazul in care va fi gasita de politisti aceasta va fi escortata pentru a fi adusa la proces. Bineinteles acest lucru se va intampla numai daca Adina Samson va fi gasita. Asta deoarece potrivit ultimelor informatii, intre timp Adina Samson s-a recasatorit , acum se numeste Adina Kramer si traieste undeva in Germania. Prin urmare va fi extrem de greu de pus in practica respectivul mandat de aducere emis pe numele femeii. Intre timp in dosarul lui Nichita a fost schimbat si expertul care trebuia sa stabileasca care este suma exacta cheltuita de Politia Locala pentru urmarirea Adinei Samson. Primul expert s-a straduit din rasputeri sa iasa din dosar. Initial a spus ca a fost amendat de Politia Locala si nu poate fi obiectiv dar nu i-a mers, instanta a decis sa mearga mai departe. La ultimul termen acesta a spus ca nu mai are drept de semnatura si stampila de la Corpul Expertilor Contabili si in consecinta instanta a fost nevoita sa renunte la serviciile sale.

Politisti pusi sa o urmareasca

In acest dosar Gheorghe Nichita a fost trimis in judecata de DNA in luna octombrie 2016 iar printre acuzatii se numara si cea de abuz in serviciu. Asta deoarece Nichita le-a dat dispozitie sefilor Politiei Locale sa-i urmareasca amanta pe Adina Samson pe care o banuia ca are o relatie cu un alt barbat. „In perioada 25 decembrie 2013 – 30 aprilie 2015, inculpatul Nichita Gheorghe, abuzand de functia detinuta, respectiv primar al municipiului Iasi a dispus functionarilor din cadrul Politiei Locale a municipiului Iaşi, sa efectueze activitati de investigatii in teren sau de supraveghere operativa a unei persoane (Adina Samson-nr.) a persoanelor din anturajul acesteia, cu consecinţa prejudicierii intereselor legale ale Poliţiei Locale”, se arata in rechizitoriul DNA.
De asemenea, Nichita si complicii sai au mai fost trimisi in judecata ca au folosit in aceste actiuni abuzive unele informatii personale cum ar fi lista convorbirilor telefonice, adrese de domiciliu obtinute din baza de date a Politiei Locale. Sa precizam ca potrivit Legii aceste date pot fi folosite numai in baza unui mandat al unui judecator sau al unui procuror. In acest dosar Politia Locala s-a constituit parte civila pentru suma de 229.436,09 lei.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.