Chichirău, răspuns de gâscă, recunoaste ca s-a resemnat in lupta cu Chirica: „Vreau sa fiu viceprimar”

969
Cosette Chichirau
Cosette Chichirau

@ Răspunzând unei intrebări adresate de jurnalistii ziarului Adevarul, Cosette Chichirău candidatul USR-Plus pentru Primaria Iasi recunoaște că practic ca s-a resemnat și ca va pierde alegerile in fata lui Chirica @ Chichirau a fost intrebata daca vrea sa fie viceprimarul lui Chirica si a raspuns afirmativ: Eu aş vrea să fiu viceprimar dar nu cred că se poate cu domnnul Chirica”, a spus Chichirau

Din pacate vom ramane inca 4 ani cu Mihai Chirica si cu Mafia Imobiliara asta daca nu cumva procurorul Daniel Horodniceanu va face Iasului un pustiu de bine si va adanci cercetarile in dosarul in care l-a citat pe viceprimarul-cumatru Harabagiu pentru a ajunge unde trebuie. Spunem asta deoarece cele doua candidate ale opozitiei Cosette Chichirau si Camelia Gavrila duc niste campanii electorale atat de slabe, frizand penibilul incat te fac sa crezi ca sunt pe mana cu Chirica. De altfel, Chichirau pare sa se fi resemnat deja  si, intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, a oferit un raspuns care tradeaza faptul ca aceasta s-a resemnat deja cu gandul ca va pierde in fata lui Chirica. Intrebata daca ar accepta postul de viceprimar cu Mihai Chirica in functia primar Chichirau a raspuns afirmativ in loc sa ofere un raspuns care sa-si motiveze electoratul oferindu-i macar  speranta unei victorii. Practic a raspuns ca o gasca iar asta arata ca are un staff electoral plin de incompetenti. ”Eu aş vrea să fiu viceprimar dar nu cred că se poate cu domnnul Chirica. Eu aş pune nişte condiţii care ar fi inacceptabile pentru Chirica. El nu e un om care-şi doreşte dezvoltarea oraşului. E înconjurat de mafioţi”, a spus Chichirau.

Mai mult decat atat in acelasi interviu, Chichirau recunoaste ca Mihai Chirica poate  obtine un scor de 50 la suta si ca ea sta prost in sondaje, sub cota partidului. Pare că electoratul USR-PLUS e cel mai îngrijorat cu pandemia şi e posibil să stea acasă. Aş spune că situaţia e foarte incertă. Dacă am avea condiţii normal aş spune că Chirica nu ar scoate 50%”, a recunoscut Chichirau.

Vezi aici interviul complet din ziarul Adevarul. In ceea ce priveste candidatul PSD Camelia Gavrila, aceasta este cotata in sondaje mult sub cota partidului, campania sa este la fel de dezatruoasa si nu mai are timp sa recupereze mare lucru.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.