Macel in PSD Iasi! Urmeaza decapitarea oamenilor lui Chirica

1219
PSD Iasi
PSD Iasi

@ Dupa tradarea din Consiliul Local, liderii PSD Iasi pregatesc excluderea alesilor locali care au votat alaturi de Chirica @ Au fost luati in vizor printre altii Gabriel Surdu, Paul Boisteanu, Vlad Nedelcu, Florentin Ciobotaru etc @ „Apele trebuie sa se desparta. Sunt destui membri in partid care-si asteapta randul la Consiliul Local”, a spus Marius Ostaficiuc, presedintele organizatiei municipale a PSD

Se ascut cutitele in PSD Iasi dupa ce alesii partidului au tradat si la ultima sedinta a Consiliului Local si au votat alaturi din PNL si de Mihai Chirica. Astfel, sefii organizatiei judetene discuta deja despre excluderea unor consilieri locali iar printre cei care au fost luati  in vizor se numara Gabriel Surdu, Paul Boisteanu, Vlad Nedelcu, Florentin Ciobotaru si altii. Acestia s-au pozitionat in Consiliul Local alaturi de Chirica imediat dupa ce primarul Iasului a fost exclus din PSD (februarie 2018) dar acum s-a umplut paharul si asta deoarece acestia au votat imprumutul de 21 milioane de euro pe care primaria vrea sa-l contracteze pentru a moderniza Cinema Dacia si depoul de tramavaie din capat Dacia. La nivelul organizatiei PSD se stabilise ca proiectul de hotarare  pentru contractarea acestui imprumut  sa fie amanat. Potrivit unor surse, Maricel Popa, presedintele organizatiei judetene l-a sunat personal pe Paul Boisteanu sa-i ceara sa obtina amanarea proiectului de hotarare. ”Va trebui sa luam masuri. Apele trebuie sa se desparta. Avem membri in organizatie care isi asteapta randul la Consiliul Local. Avem destui social-democrati care nu vor sa intre in jocuri personale, care doresc sa mentina linia partidului”, a spus Marius Ostaficiuc, presedintele PSD Iasi.

L-am contactat si pe Maricel Popa dar acesta nu a vrut sa ne dea nici un raspuns. De altfel, de cand este presedinte PSD Iasi a  obtinut cele mai slabe rezultate atat la toate scrutinurie de alegeri. De la ultima sedinta de CL cand a fost tradat pe fata, Popa nu a avut nici o reactie ceea ce arata lipsa sa de viziune in gestionarea problemelor organizatiei. Revoltatoare este si atudinea parlamentarilor PSD, Camelia Gavrila, Victorel Lupu, Silviu Macovei si toti ceilalti care tin capul la cutie in timp de barca organizatiei se clatina si mai are putin si se scufunda. La ultimele alegeri PSD Iasi a obtinut in municipiu 14 la suta cu ”doctorul Cihodaru” drept stindard in lupta electorala.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.